MENIU

Horoscop ianuarie 2017. Tot ce trebuie să ştie fiecare zodie

Horoscop ianuarie 2017. Tot ce trebuie să ştie fiecare zodie

Iată ce vă rezervă astrele luna aceasta!

BERBEC

Încearcă să îţi aduni toată energia pe care o ai pentru că luna ianuarie ţi se va prezenta plină de provocări şi plină de veşti din partea cunoscuţilor. Toată lumea vrea ceva de la tine şi responsabilităţile cresc de la o zi la alta. Dacă îţi pui toată isteţimea la contribuţie, poţi avea parte de satisfacţie pe plan personal, la care nu te aştepţi.

TAUR

Pot să apară câteva probleme în sectorul amoros, însă asta nu îţi va lua mintea de la planurile pe care le ai pentru această lună. Se anunţă câştiguri materiale mari la începutul acestui an, iar cei din jur nu vor observă că nu eşti pe deplin fericită, decât dacă alegi să le spui tu însăţi.

GEMENI

E timpul să te ocupi mai mult de tine şi de sănătatea ta pentru că oboseală pe care ai acumulat-o în ultimele luni îşi spune cuvântul. Mergi la medic, ai grijă la alimentaţie şi încearcă să nu îţi aglomerezi programul zilnic mai mult decât este cazul.

RAC

Te simţi depăşită de situaţie şi nu ai suficientă energie pentru a începe acest an aşa cum sperai. Este timpul să nu mai rămâi peste program la locul de muncă, să renunţi la câteva dintre ieşirile cu prietenii, să te ocupi mai puţin de ceilalţi şi mai mult de tine. Odihneşte-te, relaxează-te pentru că perioada următoare nu va fi una mai puţin agitată.

LEU

N-ar fi rău să acorzi mai multă atenţie vieţii de cuplu. Există nemulţumiri din partea partenerului, care nu este una din cele mai vorbăreţe persoane. Trebuie să accepţi faptul că rolul de lider nu presupune întotdeauna că poţi lua cele mai bune decizii de una singură.

FECIOARA

Poate fi o luna a deciziilor luate pe grabă. Deşi cariera pare să fie în ascensiune, unele relaţii pe care le poţi avea cu oamenii dragi ţie vor avea de suferit. Foloseşte-ţi creativitatea şi exprimă-ţi dorinţele într-un mod care să nu îi facă pe ceilalţi să se depărteze de tine.

BALANŢĂ

Poate fi o lună a cadourilor pentru tine şi nu neapărat din punct de vedere material. Plănuieşti sau eşti surprinsă cu o vacanţă, poate o cerere în căsătorie sau o invitaţie la un eveniment extrem de important din viaţa cuiva drag ţie. În orice caz, se anunţă o lună cu evenimente îmbucurătoare.

SCORPION

Se anunţă planuri de vacanţă încă de la începutul anului. Poate fi vorba despre o activitate de grup care implică fie un cerc de prieteni, fie colegii de serviciu. Indiferent că îţi place sau nu, eşti nevoită să fii prezentă.

SĂGETĂTOR

Te deranjează modul în care ai fost tratată de cei dragi în ultimul timp şi te simţi neglijată. Aşa că acest început de an te face să îţi doreşti mai mult de la ei şi să fii categorică în ceea ce priveşte cerinţele pe care le ai de la oamenii din viaţa ta. Eşti axată pe viaţa de familie dar şi pe cea de cuplu şi te vei ocupa îndeosebi de asta.

CAPRICORN

Eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă la locul de muncă încep să dea rezultate. Asta înseamnă că te vei simţi apreciată şi respectată pentru ceea ce ai reuşit să faci, nefiind excluse beneficiile materiale. Este o lună în care cel mai important aspect al vieţii tale este carieră.

VĂRSĂTOR

Simţi nevoia să renunţi la unele activităţi pe care le faci în mod constant pentru a le înlocui cu altele noi. Poate fi vorba despre o plictiseală care a pus stăpânire pe tine sau pur şi simplu este dorinţa de a învaţă lucruri noi.

PEŞTI

Eşti mai visătoare că niciodată, însă alegi să îţi foloseşti creativitatea mai mult la locul de muncă sau la şcoală decât acasă, în familie. În ceea ce priveşte pe cei dragi, tânjesti după o perioada mai liniştită şi lipsită de tot felul de evenimente care te fac să consumi mai multă energie decât consideri că ai.

Sursa: perfecte.ro