MENIU

Horoscop hindus! Ce zodie indiană te reprezintă şi ce-ţi pregăteşte viaţa

Astrologia indiana se mai numeste si astrologie hindusa sau vedica, referindu-se la un sistem originar din India antica, descris in scripturile vedice din literatura sanscrita, cele mai vechi datand din anului 1500 inaintea erei noastre.

Astrologia vedica este cunoscuta si sub numele de “Jyotish”, stiinta luminii, referindu-se practic la tiparele luminii astrale si la modul in care acestea ne influenteaza destinul.

Premisa de baza a astrologiei vedice este ca toate lucrurile sunt conectare intre ele. Karma este cea care ne determina destinut in baza unei alinieri cosmice predefinite, in timp ce omul este, de fapt, un suflet reincarnat intr-un trup la un anumit moment din timp si intr-un anumit loc. Viata fiecaruia este, totodata, reflectarea Intregului in care se naste omul, la fel cum cresc si florile pe pamant in anumite perioade, spre exemplu primavara, atunci cand toate lucrurile se asaza in asa fel incat sa creeze conditiile ideale pentru dezvoltarea lor. Aceasta conceptie este valabila si pentru nasterea si evolutia fiecarui om in parte.

Horoscopul hindus este impartit tot in 12 zodii, la fel ca cel european si chinezesc, semnele zodiacale fiind denumite “Rashis” in sanscrita.

Citiţi restul aici: lyla.ro

Mai multe articole despre:
horoscop hindus