MENIU

Horoscop financiar 6-12 august. Zodia care se îmbogăţeşte peste noapte. Era şi timpul!

Horoscop financiar 6-12 august. Zodia care se îmbogăţeşte peste noapte. Era şi timpul!

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Vei începe această săptămână cu o cheltuială neprevăzută, însă din fericire ai făcut ceva economii în ultima perioadă şi te vei descurca cu toate.

Dat fiind faptul că ai început să strângi bani pentru o ajuta pe cineva din familie, bunătatea îţi va fi răsplătită cu vârf şi îndesat în viitor. Cu toate că nu aştepţi nimic în schimb, există o justiţie divină care are grijă de toţi cei de pe Pământ.

Taur

E rost de investiţii majore în această săptămână, semn că situaţia ta financiară este una bună.

Chiar dacă după achiziţiile cu pricina vei rămâne cu cardurile goale, vei simţi că ai muncit cu un scop şi vei fi mândră de realizările tale. Nimic nu îţi stă în cale atunci când îţi propui ceva, cu toate că pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti e nevoie de multe eforturi şi multe compromisuri.

Gemeni

În acest început de săptămână, te vei remarca la locul de muncă sau la un examen pe care trebuie să îl susţii.

Eşti foarte bine pregătită în ceea ce priveşte domeniul ales, de aceea nimeni nu te poate face să dai înapoi. Ştii ce vrei de la viaţă şi mai presus de orice, ştii ce eşti dispusă să faci şi ce nu pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Fermitatea de care dai dovadă te face extrem de atrăgătoare.

Citeşte continuarea AICI.





Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bani horoscop financiar