MENIU

Horoscop financiar 3-9 decembrie. Zodia care întoarce banii cu lopata

Horoscop financiar 3-9 decembrie. Zodia care întoarce banii cu lopata

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

E rost de câştiguri mai mari în această săptămână, cu toate că nu te aşteptai la asta.

Scopul tău este de a te perfecţiona în domeniul în care activezi, dar nicidecum de a face bani din piatră seacă. Disperarea după avere nu te caracterizează şi nu te va acapara niciodată, indiferent de situaţia financiară în care te afli. Vei evolua frumos şi lent şi vei fi răsplătit pe măsură.

Taur

E posibil ca în aceste zile să apară discuţii aprinse între tine şi partenerul de viaţă din cauza banilor.

Situaţia voastră financiară nu este una tocmai bună, însă unul dintre voi are tendinţa de a cheltui mai mult decât trebuie. Pentru ca situaţia să nu degenereze, comunicarea dintre voi ar trebui să fie fără un ton ridicat şi indiferenţă. Nu este exclus să ajungeţi la violenţă.

Gemeni

Este o săptămână bună pentru afaceri, aşa că dacă primeşti vreo ofertă, nu ezita să o accepţi.

Cu cât vei face mai multe lucruri noi în acest zile, cu atât şansele de câştig vor creşte. Nu o duci rău cu banii, însă ca să evoluezi trebuie să fii într-o permanentă căutare şi întrecere cu cei din jurul tău. Un sfat venit de la o persoană cu mai multă experienţă în domeniu te va ajuta să iei deciziile corecte.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bani