MENIU

Horoscop financiar 2020. Zodia care va sta pe un munte de bogății. Bani din belșug!

Horoscop financiar 2020. Zodia care va sta pe un munte de bogății. Bani din belșug!

Te intrebi cum o sa-ti mearga pe plan financiar anul viitor, in 2020? In ce luni o sa ai bani din belsug si cand ar trebui sa faci economii?

Iata cateva detalii de care trebuie sa tii cont inca de pe acum:

Berbec

In 2020, astrele te vor impinge sa dai dovada de mai multa independenta decat de obicei. Pe de alta parte, poti acum sa renunti la unele obiceiuri costisitoare, pe care le cultivi doar in virtutea obisnuintei si nu neaparat pentru ca te reprezinta.

Taur

Incercarile nu te vor ocoli deloc, asa ca straduieste-te sa fii cat mai lucida si mai obiectiva. Iti va fi foarte greu, dar vei reusi sa dobandesti forta interioara si un sentiment de libertate care te va ajuta sa depasesti greutatile. Se prea poate ca peste an sa suporti greu mizeriile zilnice, dar daca-ti stabilesti un obiectiv clar inca de la inceput, astrele te vor sustine.

Gemeni

Pentru tine, anul 2020 are o dominanta astrala neptuniana. Vei fi tentata sa evadezi din cotidianul care iti aduce insatisfactii. Ca sa eviti o eventuala destabilizare materiala, delimiteaza-ti obiectivele si termenele si nu le incalca sub nicio forma.

Citește continuarea pe femeia.ro.



Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 2020