MENIU

Horoscop. Femeile de care bărbaţii se îndrăgostesc iremediabil. Tu ce zodie eşti?

Horoscop. Se pare că atracţia pe care o simt bărbaţii are legătură şi cu zodia în care se nasc femeile. Potrivit astrologilor, există câteva zodii de care bărbaţii se îndrăgostesc iremediabil. 

Horoscop. Iată care sunt zodiile care pot încurca visele şi celui mai feroce mascul.

Femeia Taur își cunoaște limitele

Femeia Taur este foarte practică și cu picioarele pe pământ. Nu se lasă cucerită ușor iar bărbații se îndrăgostesc de istețimea și sinceritatea tăioasă cu care răspunde avansurilor. Își cunoaște limitele și apreciază ordinea, dar este sociabilă și răbdătoare. 

Femeia Rac, niciodată plictisitoare

Plină de imaginație și fantezie, femeia Rac nu te va lăsa niciodată să te plictisești. Are nevoie de siguranță așa că nu va răspunde cu ușurință avansurilor și își va examina un potențial partener mai mult timp, înainte de a decide dacă este potrivit pentru ea. Își ascultă intuiția și tinde să aibă dreptate când ia o decizie. 

Femeia Fecioară te seduce rapid 

Femeia născută sub semnul Fecioarei este modestă și își dorește o viață simplă. Nu este adepta întâlnirilor și preferă să își observe un potențial partener în contexte sociale. Nu crede în destin și nu se sfiește să fie prima care acționează, în momentul în care îi place un bărbat. Are o mare putere de seducție pe care o învăluie în mod natural într-o aură de mister.

Femeia Scorpion știe ce vrea de la viață

Nativa din Scorpion are o personalitate foarte puternică, știe ce vrea de la viață și este extrem de hotărâtă. Își folosește rafinamentul și misterul pentru a îi face pe bărbați să venereze pământul pe care calcă. Dă senzația că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat unui bărbat și acesta devine dispus să facă orice pentru a o păstra. Deși se mândrește cu puterea ei, se lasă uneori influențată puternic de emoții. Are o sexualitate puternică și știe cum să își facă iubitul să se simtă ca un rege în dormitor.

Femeia Capricorn nu se lasă cucerită ușor

Deși este calculată și inteligentă, femeia Carpricorn este capabilă de a iubi pătimaș. Nu se lasă doborâtă ușor, iar ambiția ei o poartă cu mult înaintea celorlalți. Preferă abordările mai subtile, care nu îi exercită toată forța și energia, însă știe să arate când vrea pe cineva. Tradiționalistă și foarte organizată, nu fuge niciodată de responsabilitățile dintr-o relație. 

Mai multe articole despre:
femei dragoste horoscop