MENIU

HOROSCOP de weekend. Ce zodii vor avea parte de un sfârşit de săptămână fabulos

HOROSCOP de weekend. Ce zodii vor avea parte de un sfârşit de săptămână fabulos

Horoscop de weekend, 18 – 19 august. Iată ce zodii vor avea parte de un final de săptămână absolut fabulos. 

BERBEC

Aveți un program fix în aceste zile, dar la finalul lor vă veți bucura de succes. Ați ținut în secret o activitate de pe urma căreia culegeți roadele acum.

TAUR
Ați așteptat zilele libere cu nerăbdare. Profitați de acest timp să vă relaxați și să petreceți momente frumoase alături de partenerul de viață.

GEMENI
Weekend-ul acesta se anunță unul special, pentru că aveți mai mult timp la dispoziție și sunteți foarte fericiți că puteți sta câteva clipe cu cei dragi.

RAC
Pentru voi weekend-ul înseamnă cumpărături. Economisiți de ceva timp și acum vreți să aveți parte de o sesiune de cumpărături ca la carte. Nu vă oprește nimic să vă cumpărați tot ce vă doriți, mai ales că situația financiară este foarte bună.

LEU
Familia și prietenii apelează la voi de fiecare dată când au o problemă. Este cazul și acum, când în loc să vă odihniți, alergați în stânga și în dreapta pentru cei dragi.

FECIOARĂ
Weekend plin de surprize în plan sentimental pentru fecioare. Cei care au o relație vor simți cât de importanți sunt în viața partenerului și vor lua decizii pe termen lung în acest sens. Nici pe cei singuri fiorii dragostei nu îi vor ocoli.

BALANŢĂ
Ambiția de care dați dovadă în aceste zile este unică. Este chiar vorba despre mai mult, putem spune chiar încăpățânare. V-a intrat în cap ceva și nu renunțați până nu terminați ce aveți de făcut.

SCORPION
Weekend-ul se anunță excelent pentru voi. Petreceți clipe de neuitat alături de cei dragi și aflați vești importante de la aceștia.

SĂGETĂTOR
Sunteți nehotărâți și confuzi și riscați să luați decizii nepotrivite. Încercați să fiți mai calculați când vine vorba de cheltuieli și să dați dovadă de maturitate .

CAPRICORN
Incearcati ceva nou și îndrăzniți să vă depășiți limitele. În ultima vreme ați fost într-o perioadă de monotonie și nimic nu vă mai aducea zâmbetul pe buze.

VĂRSĂTOR
Orice dialog ce părea relaxant și lipsit de importanță se poate transforma într-o adevărată dezbatere. Vor fi implicați mai mulți membri ai familiei, iar zilele acestea sunt despre negociere.

PEŞTI
O să aveți parte de un weekend aproape perfect. Cam totul se va datora partenerului de viață sau unei rude apropiate. Aceștia au parte de un moment special în viața lor, ceea ce vă face și pe voi fericiți.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
weekend horoscop zodiac zodii