MENIU

Horoscop de weekend. Ce zodii au parte de schimbări majore în 18-19 iulie

Astrele sunt aşezate în aşa fel încât există predispoziţii pentru schimbări majore în viaţa oamenilor în această perioadă, spun astrologii.

Berbec

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile sentimentale si modul in care te poti afirma, pune in valoare mai bine prin intermediul celor dragi. Este rost de distractie, aventuri, planuri marete alaturi de altii si chiar implicarea in activitati specifice unui hobby. Negura poate aparea dinspre segmentul familial, fie prin reprosurile facute de membrii familiei, fie datorita faptului ca ai de rezolvat indatoriri domestice, ramanandu-ti astfel prea putin timp pentru sufletul tau.

Taur
Se pare ca familia si casa reprezinta segmentele de viata importante in aceste zile de weekend. Dezbaterile pe teme domestice impreuna cu membrii familiei vor fi frecvent si cu efecte pe termen lung. Alege-ti cu grija vorbele, intrucat exista riscul sa te pripesti in decizii sau concluzii. Foloseste un ton placut, deoarece, fara sa iti dai seama, ceilalti pot fi deranjati de timbrul vocii tale. Ocupa-te si de curatenii sau reorganizarea spatiului in care locuiesti.

Gemeni
Esti inconjurat de o multime de prieteni si rude apropiate. La prima vedere iuresul din preajma ta poate fi deranjant, insa daca ai sa privesti doar partea plina a paharului vei reusi sa te bucuri de tot si toate. Finalul acestei saptamani iti aduce de asemenea si informatii pretioase in domenii de larg interes. Din cand in cand, opreste-te din gandit si vorbit, ia aminte si la spusele sau indemnurile celor dragi. Pot interveni si calatorii pe distante scurte.

Rac
Apar cheltuieli neprevazute, pe langa lista alcatuita cu grija de ceva vreme. Se pare ca dispui de un buget suficient deocamdata, pentru a-ti acoperi cele necesare, ba chiar si ceva mofturi personale. Totusi ar fi intelept sa te rezumi la chletuieli strict necesare si sa pui ceva bani deoparte. Este adevarat ca in urma achizitiilor din acest weekend este posibil sa iti rafinezi gusturile si chiar sistemul valorilor filozofice.

Leu
Finalul acestei saptamani iti aduce multa energie. Poti rezolva multe treburi restante, ba chiar exista riscul sa te implici si in treburile altora si sa-i ajuti cu succes. Exista risc pentru ca unii s-ar putea simti deranjati de aportul tau in viata lor. Fii prudent si dozeaza-ti elanul de a face multe si marunte. Ofera-ti sprijinul numai daca ti se cere. Pe de alta parte, canalizeaza-ti eforturile mai mult spre tine si spre ceea ce iti este de folos.

Restul zodiilor pe Jurnalul.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii