MENIU

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: Zodia care trebuie să evite discuțiile în contradictoriu

HOROSCOP 17 martie 2018

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: Astrele oferă un weekend minunat. Unele zodii își schimbă planurile, altele se gândesc mai mult asupra a ceea ce au făcut, iar altele se pregătesc de noi începuturi. Iată care sunt previziunule de weekend pentru fiecare zodie!

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: BERBEC

Nu căuta să atragi atenția astăzi, sub nicio formă. Implică-te în lucrurile pe care le ai de făcut până la o anumită dată și petrece weekendul cât mai liniștit. Evită discuțiile în contradictoriu. 

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: TAUR

Primești o mulțime de sfaturi în dragoste și foarte mulți oameni vor să te încurajeze să faci anumite lucruri de care îți e teamă sau rușine. Fi mai curajos și pune în practică toate deciziile pe care le iei, numai așa vei putea atinge rezultatele mult dorite. Acest lucru este valabil în viața persoanlă, dar și în cea profesională. 

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: GEMENI

În acest weekend ești fericit pentru că lucrurile ies exact așa cum îți dorești. Ți se acordă atenția pe care o meriți, iar laudele, în urma eforturilor depus de muncă, nu vor întârzia să apară. Toți cei din jur sunt încântați de prezența ta, care nu poate să le facă decât bine. Profită de aceste zile minunate. care îți redau pofta de viață.

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: RAC

Atenția tuturor este îndreptată spre tine în acest weekend. Fie că te aștepți la asta, fie că nu, acest lucru este unul benefic pentru starea ta de spirit. Nu construi o altă personalitate decât cea pe care o ai! Fi original, natural și vei avea numai de câștigat!

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: LEU

Pentru tine va fi un weekend cu mult potențial în ceea ce privește dragostea și viața de familie. Nu-ți poate rezista nimeni, pentru că ai un farmec aparte și toate privirile sunt îndepărtate asupra ta. Începând de săptămâna viitoare concentrează-te asupra modului în care ți-ai putea crește șansele de îmbogățire.

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: FECIOARĂ

Ai nevoie de mult ajutor în ceea ce privește sarcinile de la locul de muncă. Ai unele confuzii în ceea ce privește rezolvarea lor și contactezi pe cineva care consideri că te-ar putea ajuta foarte mult în ceea ce ai de făcut. Din punct de vedere amoros, relația de cuplu funcționează foarte bine, iar partenerul te susține în tot ceea ce faci.

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: BALANȚĂ

Ești înconjurat de oameni care te admiră foarte mult și pentru care ești cu adevărat exemplu. Ai nevoie totuși de ajutorul lor, nu doar pentru a te simți important, ci și pentru a finaliza anumite lucruri. Ei te pot ajuta cu adevărat și vor vrea să facă asta. Profită de prezența lor și de faptul că poți conta pe sprijinul lor, pentru a ajunge cât mai repede la rezultatele pe care ți le dorești.

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: SCORPION

Trebuie să fii sincer cu propria persoană și la fel să fii și cu cei care interacționează astăzi. Este importantă sinceritatea, pentru a nu crea conflicte și confuzii care nu vor mai avea rezolvare. 

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: SĂGETĂTOR

Va fi un weekend în care tot ceea ce contează este fericirea celor din jur, iar ei îți vor mulțumi cu vârf și îndesat pentru asta. Arată-le celor dragi cât de mult îi iubești în fiercare zi și nu ezita să faci o vizită și bunicilor, care se simt mai neglijați.

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: CAPRICORN

Ești foarte decis să începi o nouă activitate. Prin ea se va contura instincul tău de a acționa și de a fi mai sigur pe tine însuți, decât ești de obicei. Poți avea controlul pe care ți-l dorești asupra situațiilor și oamenilor din jurul tău. Însă, nu te grăbi să acționezi, pentru a nu risca să faci anumite lucruri greșit. Fii mai atent la acțiunile tale!

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: VĂRSĂTOR

Este un weekend al planurilor și al listelor unde îți notezi exact ce ai de făcut pe perioadă lungă. Așa consideri că poți respecta mai bine planurile și dorințele tale, dacă le ai notate și le poți vizualiza. Ai mare grijă la starea de sănătate, pot apărea unele probleme digestive, de care scapi cu greu, dacă nu te tratezi la timp. 

Horoscop de weekend 23-25 martie 2018: PEȘTI

Obiceiurile tale sunt diverse, la fel și ideile pe care le ai de fiecare dată, în orice situație. Nu e un defect să fii diferit și să gândești diferit, însă trebuie să faci asta în situațiile potrivite, cu oamenii potriviți alături, altfel riști ca aceste diferențe să se vadă în munca pe care o depui și nu vor fi neapărat apreciate.

sursă: yve.ro