MENIU

HOROSCOP. De ce te va înşela, în funcţie de zodia în care s-a născut

HOROSCOP. De ce te va înşela, în funcţie de zodia în care s-a născut 

HOROSCOP. În cazul zodiilor, motivele infidelității bărbaţilor variază în funcție de temperamentul acestora, dar, se pare că şi de data naşterii, de zodia sub care s-a născut fiecare. 

Horoscop. Iată de ce te va înşela, în funcție de zodie!

Berbec

Atunci când se îndrăgostește, Berbecul este prins în mrejele iubirii ireversibil. Bărbatul din zodia Berbec este plin de pasiune și de dragoste și abia așteaptă să o împărtășească cu cineva. Totuși, spiritul de aventură îl face mereu să își împingă partenera la limită. Atunci când persoana dragă nu mai este dispusă să îi facă pe plac, acesta va începe să caute pe altcineva care să îl facă fericit.

Taur

Pentru tauri, este foarte important să fie în siguranță și să simtă că aparțin unei persoane. De aceea, le este foarte greu să lase și alte persoane în viața lor atunci când perechea le oferă tot ce le trebuie. Iubesc mult și pasional și așteaptă aceleași sentimente din partea persoanei iubite. Dacă nu sunt satisfăcuți emoțional, aceștia vor căuta împlinirea cu altcineva.

Gemeni

Gemenilor le place să flirteze și investesc destul de mult timp și efort pentru a te prinde în mrejele lor. Aceștia își doresc un partener stabil cu care să se conecteze la nivel intelectual și energetic. Atunci când încep să aibă încredere în cineva, rămân lângă acea persoană pentru toată viața. Le place să comunice cu persoana iubită și să împărtășească orice gând și sentiment. Dacă observă că persoana iubită se închide în ea și nu mai dorește să îl asculte, atunci este foarte posibil să găseacă o altă persoană care să îl înțeleagă.

Rac

Racul este un partener loial în relația pe care o are. Trădarea pur și simplu nu îl definește. Se desparte foarte greu de o persoană și rămâne fidel doar unui partener. Șansele de a fi înșelată de acest nativ sunt foarte mici, totuși nu inexistente. Principalul motiv pentru care vei fi înșelată de iubitul tău Rac este că nu se va mai putea conecta emoțional cu tine. Acesta se va teme că tu nu îi mai înțelegi emoțiile și tocmai de aceea va căuta alinarea și înțelegerea în brațele altei femei.

Leu

Leii sunt candidații ideali pentru relațiile ce nu presupun sentimente. Sunt firi independente, cărora le place să se concentreze asupra vieții profesionale, asupra succesului în carieră. Acești nativi au un ego uriaș ce îi împinge să obțină orice își doresc. De aceea, vinovăția nu își are locul în amalgamul de sentimente pe care acest prădător îl simte. Deși va fi îndrăgostit de tine și te va iubi, dacă celelalte nevoi nu îi sunt satisfăcute, nu va sta prea mult pe gânduri pentru a te înșela.

Fecioară

Semnul Fecioară nu este prea deschis atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor, însă se descurcă destul de bine cu limbajul corporal din așternuturi. Majoritatea bărbaților Fecioară sunt monogami într-o relație, iar pentru ei persoana iubită este sfântă. Deși majoritatea este loială în relații, cu siguranță în momentele dificile va căuta să se elibereze de stres și de gândurile negative în compania altcuiva. Certurile și conflictele cu persoana iubită îi fac să se simtă vulnerabili și vor începe să se întrebe dacă merită să mai rămână alături de tine.

Balanță

Balanțele sunt partenerii ideali pentru toată viața. Stabilitatea este principalul lucru pe care îl doresc de la o relație și sunt în stare să aducă armonie și chiar să lase de la ei doar pentru a-și vedea persoana dragă fericită. Ceea ce urăsc cel mai mult acești nativi este singurătatea. Dacă partenerul îi lasă prea mult timp singuri sau dacă îi neglijează, vor începe să își caute alt suflet pereche.

Scorpion

Bărbații din această zodie sunt cunoscuți pentru natura lor pasională. Aceștia așteaptă de la partenera lor același nivel de senzualitate, deoarece doar atunci sunt siguri că persoana iubită poate să le satisfacă toate nevoile. Scorpionulpoate rămâne loial într-o relație până într-un anumit punct ce ține de nevoile fizice și emoționale. Dacă nu obțin nivelul de intimitate pe care și-l doresc de la partener, aceștia vor căuta o altă persoană care să le împărtășească pasiunea și care să le alimenteze fanteziile.

Mai multe puteţi citi AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop zodie zodii