MENIU

Horoscop. Cuplurile care se formează în această vară şi nu se vor mai despărţi niciodată

Horoscop. Cuplurile care se formează în această vară şi nu se vor mai despărţi niciodată

În această vară, dragostea va surâde. Sunt câteva cupluri care se vor forma în această perioadă şi nu se vor mai despărţi niciodată! 

Tu te numeri printre ţintele lui Cupidon din această vară?

Leu - Fecioară

în scurt timp, bărbatul inimii tale va face și pasul următor. Așteaptă-te la evenimente puternic încărcate emoțional și la surprize pe măsură. Noul tău partener te va copleși cu daruri și gesturi mărunte, dar foarte sensibile.

Rac – Săgetător

Te atașezi atât de ușor de persoana cu care formezi un cuplu, încât îți imaginezi o viață perfectă cu aproape toți foștii tăi parteneri, o nuntă ca în povești și o familie fericită. Nu s-a întâmplat asta până acum. Dar poate nu el ți-a fost sortitul! Anul 2018 va aranja lucrurile așa cum îți dorești tu și o să ai ocazia să cunoști oameni noi. Îți formezi un alt cerc de prieteni și, poate, printre ei se numără și marea ta dragoste. Nu trebuie să te stresezi și să cauți iubirea. O să vină ea la tine și o să te facă să radiezi de fericire. O să știi din prima clipă că el este alesul tău. Se anunță o relație așa cum meriți tu, draga mea, și o viață fericită alături de el pentru totdeauna.

Berbec – Gemeni

Wow! Ce mai poveste de dragoste se anunță pentru acest cuplu! Vă cunoașteți de mult timp, însă niciunul dintre voi nu a vrut să oficializeze relația. Ați trăit cu impresia că prietenia voastră frumoasă nu trebuie stricată de o relație. Ei bine, ce poate să fie mai frumos decât iubirea celui mai bun prieten al tău? Nu are sens să te temi, pentru că astrele cred în relația voastră și ai toate motivele să îl alegi pe el ca partener de drum lung. La început o să îți pară puțin ciudat că un prieten bun te va striga „iubita”, dar o să te obișnuiești repede cu asta, pentru că te vei simți foarte bine în brațele lui. O să fii prințesa la care ai visat toată viața!

Sursa

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop zodiac