MENIU

Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 16-22 mai. Zodiile în pericol să se despartă

Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 16-22 mai. Zodiile în pericol să se despartă

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec

Nu mai durează mult până ce o ceartă va izbucni între tine şi partener, dar asta nu înseamnă că nu eşti fericită pe plan sentimental.

Eşti conştientă de faptul că aceste lucruri sunt normale, de aceea încerci să le gestionezi cu cât mai mult calm. Fii apropiată de partenerul tău de viaţă indiferent de contradicţiile dintre voi!

Taur

Ai toate şansele ca în această săptămână să te declari mulţumită de viaţa ta sentimentală, fie că eşti sigură sau ai un iubit.

Cu siguranţă dacă nu ai pe nimeni în acest moment, astrele îţi vor scoate în cale mai mulţi bărbaţi, aşa că ai de unde alege! Nu fi impulsivă atunci când iei decizii!

Gemeni

Cu siguranţă nu îţi doreşti monotonie în cuplu, aşa că nu te plânge atunci când atmosfera dintre tine şi iubit este puţin mai tensionată.

Nu întâmpinaţi probleme serioase la nivel de cuplu, de aceea nu face o dramă din micile tale nemulţumiri. Dacă eşti singură, te bucuri de acest statut cum nu ai mai făcut-o până acum!

Rac

Este foarte important să te concentrezi mai mult pe viaţa ta de cuplu în această perioadă şi să nu îţi ignori partenerul sau copiii.

Nu lăsa nicio tensiune să dureze prea mult între tine şi cei dragi, chiar dacă pentru asta e nevoie să laşi tu mai mult de la tine. Sfârşitul săptămânii îţi aduce o veste bună!

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop dragoste horoscop amoros