MENIU

Horoscop. Cum stai cu BANII în săptămâna 11-17 iulie. Aceste două zodii au noroc cu carul! Ce baftă!

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Nu vor exista modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă asta nu te împiedică să exagerezi cu economiile.

În ultima perioadă, eşti pusă pe strâns şi din această cauză pierzi ocazii cu care nu te vei mai întâlni niciodată. Profită la maxim de vârsta pe care o ai şi de ceea ce îşi poate oferi ea!

Taur

Săptămâna aceasta e posibil să cheltui mai mulţi bani, şi cel mai probabil e din cauza faptului că eşti plecată în concediu sau îţi pregăteşti unul.

Trebuie să te organizezi bine şi să laşi totul în regulă la locul de muncă dacă pleci în vacanţă. Dacă îţi vei călca pe coadă un coleg cu care nu te înţelegi prea bine, atunci cu siguranţă vei avea trai greu la întoarcere!

Gemeni

Ai noroc de bani în această săptămână, însă nu trebuie să îi iroseşti inutil.

Nu te lăsa influenţată de cei din jurul tău, există riscul ca aceştia să nu aibă intenţii prea bune. Dacă observi că unele persoane şi-au schimbat comportamentul şi au devenit linguşitoare, nu crede în ele şi nu da dovadă de naivitate!

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
bani horoscop horoscop azi horoscop 11 17 iulie