MENIU

Horoscop complet pentru iarna 2023-2024. Astrele au pregătit luni de bucurie pentru 6 zodii norocoase

Horoscop complet pentru iarna 2023-2024

După un an agitat și plin de schimbări neașteptate, horoscopul începutului de an 2024 aduce vestea bună că principalele mișcări planetare se opresc și par să își găsească echilibrul pentru o perioadă. Dacă simți că ritmul alert al vieții te-a copleșit și ai nevoie de o pauză, acesta este momentul perfect să îți regăsești echilibrul și să te concentrezi pe stabilizarea aspectelor importante din viața ta.

Iarna 2023-2024 ne dă o pauză de respiro

Deși e drept că decembrie are câteva momente agasant de agitate, ce au în centrul lor mai ales activitatea frenetică a lui Mercur, horoscopul iernii e ciudat de liniștitor, precum o ninsoare feerică ce înveșmântează într-o pătură imaculată pământul.

Dar să nu anticipăm! Cum am spus, Mercur intră în Capricorn pe 1 decembrie, înlesnind stabilirea obiectivelor, își începe retrogradul pe 12, îndemnându-ne să reflectăm asupra trecutului, și intră în Săgetător pe 22, aducând în actualitate evenimente din 2017, ultima dată când am avut parte de această mișcare.

Anul se încheie astrologic cu Venus în Săgetător, imprimând un potențial lejer relațiilor.

Mai aglomerată în evenimente e luna ianuarie 2024, în vreme ce februarie ne trimite să hibernăm.

Vindecarea spirituală e un moto al începutului de an, cu Nodurile Lunare și Chiron în Berbec aflate într-o conjuncție care facilitează avansul spiritual. Jupiter își încheie retrogradul, dăruind optimism, speranță și credință, dar și Mercur renunță la mișcarea „inversă” în Săgetător.

Pe 20 ianuarie, Pluto revine în Vărsător, semn în care se va stabili de tot pe 19 noiembrie 2024, urmând să petreacă aici aproape 20 de ani! Și Uranus se dezbară de retrograd. Tot restul iernii e un prilej pentru a medita la valorile noastre, pentru a ne detașa de zona de confort și a risca să ne aventurăm într-un teritoriu necunoscut, unde putem regăsi talente noi sau surse de venit neconvenționale.

Horoscopul banilor pentru luna decembrie. Trei zodii vor face cadouri generoase. Pe două zodii certurile îi pot costa mult. La propriu

Horoscopul iernii 2023-2024 pentru fiecare semn în parte

BERBEC

Luna decembrie dă curs favorabil carierei, cu Mercur și mai apoi Soarele în Capricorn. Nu ești preocupat/ă numai de ce se întâmplă acum din punct de vedere profesional, ci și de unde vei fi peste 30 de ani. Dar prezența Nodului Nord în semnul tău (lucru care se întâmplă numai o dată la aproximativ 2 decade) e cea care își pune pecetea pe începutul anului 2024. Ai ocazia să te reinventezi, dar amintește-ți că cele mai strălucite victorii vin din afara zonei de confort. Altfel spus, ianuarie poate fi obositor, cu lupte de putere, iar februarie îți aduce înapoi curajul la job. Atitudinea ta directă îți va câștiga mulți fani.

TAUR

Intuiția ta e puternică în prima parte a iernii 2023-2024, cu Venus în Scorpion care îți alimentează puterile parapsihice. Nu ne-am mira dacă ai ajunge să citești gândurile. La finalul anului reflectezi cu optimism la tot ce a mers bine în decursul său. 2024 e însă măreț pentru Tauri, o epopee a descoperirilor fascinante, pline de neprevăzut. Revelațiile și contemplația sunt la ordinea zilei! Jupiter și Saturn sunt de partea ta în ianuarie, așa că puterea îți e amplificată pe toate planurile, dar Venus, Marte și Pluto stârnesc emoții conflictuale în februarie, conturând un spațiu de creștere.

GEMENI

În decembrie te preocupă cariera, cu Mercur aflat în poziții atât de active. Dilemele sunt uneori chinuitoare, căci nu știi dacă să continui cu ritmul actual, uneori epuizant, sau să îți urmezi pasiunile. În iarna 2024 reușești să te menții pe culmile profesionale, dar și să găsești timp pentru meditație și relaxare. În ianuarie, Jupiter și Saturn fac să picure cu îndoieli asupra ta; e bine că Marte îți ține partea și te încurajează să îți păstrezi determinarea. Autenticitatea și o exprimare onestă și deschisă sunt la ordinea zilei în februarie, când e musai să spui ce gândești.

RAC

Ai grijă de tine în decembrie, intersectând numeroasele ocazii sociale ale celei mai strălucitoare luni cu activități recreative. Poți pune în valoare numeroase idei și poți să dai un start vremelnic rezoluțiilor. Cât privește restul iernii, răbdarea e cheia. Ai vrea să dispari undeva sub o piatră, unde să dormi liniștit/ă un întreg sezon, dar știi că nu e cu putință. Ai nevoie de soluții de compromis. Ianuarie e o lună binecuvântată de astre, cu Jupiter și Saturn strălucind asupra unei noi relații și intermediind întâlniri cu oameni influenți. Evită să despici firul în patru în februarie și arată-ți dragostea cu gesturi concrete!

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Perioadă fierbinte pentru patru zodii. Două zodii trebuie să fie atente la conversații dure

LEU

Multe oportunități te așteaptă să le descoperi în decembrie, iar finalul de an îți acordă șansa de a trăi viața la potențial maxim. Deși distracțiile abundă, nu îți pierde abordarea serioasă și responsabilă în carieră. Jupiter și Uranus, ambele în Taur, îți pun în valoare poziția socială și reputația profesională, asigurându-se că ai ce să arăți superiorilor. O să te scalzi în glorie. Relațiile interpersonale sunt îmbunătățite în ianuarie de Pluto în Vărsător, iar oportunitățile profesionale sunt ispititoare pe 28 februarie. Se anunță emoții intense pe 14 și 25 februarie.

FECIOARĂ

Muncești mult, ba nu, robotești de-a dreptul, dar de ce o faci? Dacă jobul nu îți mai alimentează pasiunea și focul lăuntric, care este scopul pentru care îi sacrifici atâtea nopți? Ce vrei să demonstrezi, te îndeamnă să te întrebi horoscopul lunii decembrie? Ești un cetățean al lumii la începutul lui 2024, când poți pleca la propriu sau la figurat să cucerești globul. În ianuarie ceri mai multă atenție în relație, dar poți primi mai degrabă o șansă în carieră, iar în februarie poți să îți întâlnești alesul/aleasa chiar de Ziua Îndrăgostiților.

BALANȚĂ

E musai să găsești echilibrul între viața personală și cea profesională într-un decembrie ocupat până peste cap. Nu spune nimeni să te topești de bucurie când mergi la serviciu, dar nici nu poți să continui să frecventezi un job care te seacă de fericire. Nodul Sud se află în semnul tău pentru tot anul 2024, determinându-te să dezgropi emoții întunecate, adânc îngropate, și să asculți de acele instincte primare care te îndeamnă să te mai scuturi de greutatea lumii, atârnată pe umerii tăi. Altfel spus, ianuarie aduce iubire entuziasmantă și euforică, iar în februarie apar fricțiuni și conflicte la muncă.

SCORPION

Radiezi încredere în luna decembrie, cu Venus în semnul tău: parcă demult nu ți-a mai mers atât de bine, dar totuși nu uita să ai grijă cu comunicarea scrisă în preajma lui Mercur retrograd. Colaborările sunt puse pe jar în restul iernii, când satisfacția ta e înmulțită cu cel puțin 2 atunci când te afli într-un parteneriat. Cu Pluto în Vărsător în zona ta domestică, nicăieri nu e însă ca acasă. Viața sentimentală devine acel rai al armoniei la care visai în ianuarie, iar luna februarie aduce schimbări în profesie și întâlniri hot în relație.

Eveniment astral: Neptun iese din retrograd pe 6 decembrie. Viața zodiilor se va schimba radical, după ce au scăpat de o povară

SĂGETĂTOR

După ce ai avut parte de suișuri și coborâșuri în carieră în 2023, luna decembrie aduce în sfârșit niște oportunități în care merită să crezi. Numai nu cheltui bani pe care nu îi ai încă, așa cum te împinge disperat Marte. Poți atinge faima în prima parte a anului datorită Nodului Nord în Berbec, dar e important să fii cunoscut/ă pentru o cauză în care crezi. Ianuarie debutează fantastic, cu posibilități nelimitate și nici măcar un obstacol în calea ta, dar februarie complică lucrurile cu o alegere emoțională și dificultăți financiare.

CAPRICORN

Vești bune și vești rele în decembrie: Soarele în semnul tău te copleșește cu vitalitate, dar Mercur retrograd aduce probleme în comunicare. Dacă îți doreai să îți schimbi jobul, Jupiter îți surâde. Restul horoscopului iernii 2024 poate aduce unele dintre cele mai distractive momente din viața ta! Jupiter și Uranus te îndeamnă să te bucuri de prezent, descoperind miracolele ce se petrec zilnic în jurul tău. Perspectiva e clară în ianuarie, când realizezi că trebuie să lucrezi mai cu sârg la relațiile tale. O ceartă cu un amic intervine în februarie și va fi permanentă.

VĂRSĂTOR

O schimbare de perspectivă e în vizorul lunii decembrie, când, la sfatul unui prieten, poți apuca pe un nou drum profesional, unul care te împlinește mai bine și e mai compatibil cu talentele și așteptările tale de la viață, scrie DivaHair. Începe epoca ta, din ianuarie, ce va da startul unei transformări radicale, cum nu ai mai cunoscut până acum, mistice și profunde. Pluto se va afla în semnul tău de pe 20 ianuarie până în septembrie și apoi, din noiembrie, neîntrerupt, timp de 20 de ani. Nu o să îți dorești să muncești prea mult în acest context, preferând să plutești într-o stare de reverie roz în ianuarie, iar în februarie îți e greu să păstrezi calmul cu atât de multe critici și frustrări.

PEȘTI

Jobul tău ideal e practic la o aruncătură de băț distanță, manifestat în timpul Lunii Noi din decembrie, în Săgetător. Munca de voluntar va fi apreciată și implicarea în diverse cauze va aduce numai împliniri. Primele luni ale lui 2024 îți îndreaptă iar atenția către comunitate. Ce se întâmplă în cartierul tău? Ce spui dacă te-ai implica în politică? Sunt întrebări la care să răspunzi cât timp te bucuri de capacitatea de a-ți face peste tot prieteni noi. Ianuarie e o lună perfectă, și chiar nu glumim, în care oportunitățile profesionale se împletesc cu viața de familie, iar în februarie relațiile sunt tumultuoase, dar, o, atât de frumoase!

Anul transformării și iubirii: Zodiile care vor scăpa de ghinion și își vor dezlega cununiile în 2024