MENIU

Horoscop chinezesc. Vești proaspete de la înțelepții din Orient. 4 zodii vor avea noroc în dragoste până la finalul lunii decembrie 2023

Horoscop chinezesc. 4 zodii vor avea noroc în dragoste până la finalul lunii decembrie 2023

Horoscopul chinezesc, o practică străveche provenită din înțelepții Orientului, aduce vești proaspete și intrigante. Potrivit acestor înțelepți, există patru zodii care vor fi binecuvântate cu noroc în dragoste până la finalul lunii decembrie 2023. Norocul pare să fie alături de cei care sunt hotărâți să urmeze calea dorințelor lor și să știe exact ce își doresc.

Dacă vrei să fii într-o relație sănătoasă cu cineva, caută o persoană care provine dintr-o familie sănătoasă și a fost crescută cu dragoste și respect pentru limitele personale. Nu încerca să aprinzi o flacără într-un suflet rece doar pentru că aspectul său frumos te hipnotizează, sunt sfaturile experților feng shui pentru perioada următoare. Norocul te va ajuta să găsești oamenii potriviți și să înțelegi că dragostea adaugă întotdeauna mai mult la viața ta. Nu o restricționează sau o face mică.

Acum, să ne concentrăm asupra celor patru zodii chinezești care au cel mai mare noroc în dragoste în decembrie.

Zodiile care se simt cele mai fericite în luna decembrie - Perioada sărbătorilor le transformă în mod pozitiv

Câine

(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030)

Norocul tău în dragoste în decembrie este extrem de puternic! Dacă ești singur, vei fi mai atractiv pentru potențialii parteneri decât de obicei și poți simți o creștere a energiilor intime. Dacă aceasta duce la experiențe excepționale… să zicem doar că nu te vei plânge.

Interesant, ești avertizat să nu urmezi înțelepciunea populară în chestiuni de inimă în această lună. Contrariul te va conduce către oamenii și experiențele potrivite. Pe de altă parte, norocul poate lucra uneori în moduri misterioase.

Dacă ești într-o relație, vei fi extrem de fertilitate în această lună, iar șansele de a rămâne însărcinată (sau de a însărcina partenerul) sunt indicate aici. Aceasta este o veste excelentă pentru cei dintre voi care se află în mijlocul febrei pentru bebeluși! Dacă nu vrei să ai un copil cu partenerul tău încă, poți redirecționa acest noroc către alte activități creative printr-un ritual de manifestare. Asigură-te doar să-ți cureți spațiul de locuit cu salvie pentru a elimina energia rea sau stagnantă mai întâi.

4 zodii sunt obsedate de Crăciun. Surpriză totală: cine este cap de listă

Iepure

(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Norocul tău în dragoste este puternic în decembrie! Dacă ești singur, încrederea în abilitățile tale de manifestare. Acestea sunt accentuate în acest moment. Orice îți pui în minte va apărea pentru tine, inclusiv dorințe care par neobișnuite la început… până când devin realitate. Cei dintre voi care vor călători cu prietenii în decembrie sunt încurajați să se bazeze puternic pe asta, deoarece aspectul necunoscut al călătoriilor poate elimina îndoielile care stau în calea legii atracției.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în decembrie îți va aduce tot ce îți dorești (în sfera romantică) la fel de ușor cum îți freacă degetele. Așadar, fii în mod receptiv și vei fi bine. Unii dintre voi s-ar putea să simtă că trăiesc viața Kardashian fără drama suplimentară. Alții dintre voi se vor întreba dacă viața voastră s-a transformat într-un frumos serial TV.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 11-17 decembrie. Evenimente astrale puternice, cu schimbări în portofel. Trei zodii vor da lovitura

Capră

(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Norocul tău în dragoste în decembrie va lucra în moduri misterioase și îți va aduce tot ceea ce ai nevoie și îți dorești. Dacă ești singur, ești îndemnat să-ți încrezi intuiția în timp ce te descurci prin lume și cauți dragostea, scrie SfatulParintilor. Ocolește oamenii care-ți pun steagurile roșii și îndreaptă-te spre cei care sunt intrigatori și diferiți față de obișnuit. Ești într-o mare aventură dacă ești dispus să ieși din zona ta de confort pas cu pas.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste va face ca relația ta să fie extra dulce și relaxantă în această lună. Poate chiar să pară plictisitoare în unele zile — hei! Asta e mai bine decât dramă sau să te ocupi de un partener fluctuant. Dacă ești deschis, invită-ți partenerul să încerce ceva nou în această lună, ceva anunțat ca activitate pentru cupluri. Poate fi gătitul împreună, un tabără de aventuri sau chiar o clasă de dans. Vei ști când norocul îți va săruta viața și o va lumina în fiecare zi pentru tine.

Bivol

(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Norocul tău în dragoste în decembrie este învăluit în mister. Ești pe lista celor mai bune horoscopuri de dragoste dintr-un motiv. Ai încredere în forțele cosmice în această privință. Ele vor veni pentru tine când te aștepți mai puțin. Dacă ești singur, acest noroc te va ghida către o persoană specială care îți reflectă sufletul. Vei fi uimit de cât de asemănători sunteți, dar totuși diferiți suficient încât să învățați lucruri noi unul de la celălalt și să vă distrați împreună.

Dacă ești într-o relație, ești avertizat să nu lași oamenii toxici să-ți distrugă starea de spirit în decembrie. Norocul este de partea ta. Așa că, dacă cineva încearcă să-ți ia partenerul sau un membru toxic al familiei încearcă ceva neplăcut, vor primi lovitura karmei. Nu trebuie să-ți faci griji. Menține liniile de comunicare deschise cu partenerul tău și amândoi veți ieși mai puternici indiferent ce vin pe calea voastră.

Cel mai bun lucru care ți se va întâmpla înainte de încheierea anului 2023, în funcție de zodie