MENIU

Horoscop: Cele trei zodii care au zile de coşmar şi ghinion

Horoscop: Cele trei zodii care au zile de coşmar şi ghinion

Horoscopul săptămânii 8 - 14 aprilie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale.

RAC - Săptămâna care a început nu este tocmai bună pentru tine. Toate lucrurile bune de săptămâna trecută dispar, lăsând locul nemulțumirilor. Începi să te frustrezi pentru că munca ta nu este recunoscută. Ești cel mai mare dușman al tău în această perioadă. Ești supărată, nervoasă și gata să te cerți cu oricine. Amintește-ți doar că totul s-ar putea întoarce asupra ta. Stăpânește-ti ieșirile nervoase și totul va fi bine într-un final.

SĂGETĂTOR - Viața va deveni provocatoare în această săptămână. Nu știi cum să scapi mai repede de stres și de oboseală. Simți că ți se pun piedici și că ai de depășit o mulțime de obstacole. Nu te mai înțelegi cu nimeni și simți că vrei să te retragi departe de tot și de toate. Ai nevoie de odihnă. Ai grijă să nu spui lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu.

PEȘTI - Începe o perioadă sumbră pentru tine. Săptămâna nu aduce nimic bun, doar nervi, stres și lacrimi amare. Nu îți merge nimic, nu ai energie și începi să ai gânduri din ce în ce mai întunecate. Te porți urât cu toți cei din jur și nu reușești să îți revii. Ai nevoie de pauză. Ai nevoie de liniște. Cel mai bine este să te retragi pentru a nu-i răni pe oamenii dragi.

Sursa: girly.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii horoscopul saptamanii