MENIU

Horoscop 9 mai. Activitate intensă, cu rezultate pe măsură. O singură zodie va regreta amarnic banii investiți

Horoscop 9 mai. Activitate intensă, cu rezultate pe măsură. O singură zodie va regreta amarnic banii investiți

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 9 mai 2022.

Berbec

E o perioadă bună pentru afaceri. Acum este momentul pentru o investiție. Înainte de a da banii, vezi să nu ai nevoie de o parte din ei.

Taur

Te preocupă relația cu partenerul de viață. Ai câteva planuri de viitor, dar nu ești hotărât. Cel mai bine este să i le împărtășești. Vei avea surprize plăcute.

Gemeni

Puțină agitație dimineață își dă de furcă la serviciu. Ai ceva mai important de făcut și nu îți convine că te deranjează colegii. Nu te enerva, îți poți face treaba foarte bine.

Rac

Nu te chinui prea mult să-i convingi pe alții să te ia așa cum ești, chiar dacă tu faci asta. Îți pierzi timpul. Ai un stil special, iar ceilalți nu înțeleg.

Leu

Este momentul să îți feliciți partenerul de viață pentru sfaturile pe care ți le-a oferit. Acum te-ai convins că trebuie să faci mici schimbări și va fi bine.

Fecioara

Afli ceva ce-ți dă peste cap toate sentimentele. Tot ce ai crezut este complet fals. Calmează-te și vei găsi o soluție bună pentru tine.

Balanța

Organizarea este cheia zilei de astăzi. Ai foarte multe drumuri de făcut și cel mai bun este un plan rapid. 

Scorpion

Te trezești dimineața devreme ca să poți ajunge la timp unde ți-ai propus. Drumul lung merită, pentu ca la final vei încheia o afacere bună pentru tine și familia ta.

Săgetator

Vei lua parte la un eveniment emoționant pentru tine și prietenii tăi. Tot ce se va întâmpla astăzi va schimba viața celor din jurul tău și vei aprecia altfel totul.

Capricorn

Fii mai optimist, nu da înapoi la orice piedică pentru proiectul tău. Cere ajutorul și vei vedea că soluția o vei vedea mult mai repede decât credeai.

Vărsător

În sfârșit ești la evenimentul pe care l-ai așteptat de luni de zile și ți l-ai imaginat în fel și chip. Constați că emoțiile nu sunt prea mari. Ai intrat într-o nouă etapă.

Pești

Ai de rezolvat o problemă care te macină și tot nu știi ce să faci. Toată lumea ți-a dat un sfat, dar nu le vezi potrivite. Mai bine ascultă-ți instinctul!