MENIU

Horoscop 9-15 iulie. Zodia pentru care totul se prăbuşeşte! Urmează o săptămână de coşmar

Horoscop 9-15 iulie. Zodia pentru care totul se prăbuşeşte! Urmează o săptămână de coşmar

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec

Este o săptămână bună pentru reîntregirea familiei. Dacă nu ai prea mult timp liber în cursul săptămânii, atunci programează-ţi weekend-ul numai pentru cei dragi. Chiar dacă vor mai fi şi alte oferte tentate, e necesar să profiţi de aceste zile pentru a alege să petreci clipe de neuitat alături de persoanele pe care le iubeşti şi pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme.  

Este o săptămână bună pentru afaceri, însă încearcă să faci lucrurile cât de clar poţi. Nu face nicio tranzaţie pe vorbe, ci cere documente certificate. Dacă ai încredere orbeşte în oameni, e posibil să te trezeşti cu buzunarele goale. Ai suficiente economii cât să pui bazele unui proiect minunat, însă fă-o cu profesionalism!

Taur

Nu te vei axa pe viaţa ta de cuplu în această săptămână, însă vei avea grijă să petreci mai mult timp alături de părinţii sau rudele tale apropiate. Ai nevoie mai mult decât oricând să stai în preajma lor şi să le arăţi afecţiune. Cu toate că vor fi surprinşi, surpriza va fi una mai mult decât plăcută. Mai mult decât atât, dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, partenerul tău de viaţă te va însoţi cu bucurie.

E o săptămână bună pentru nativele care sunt în căutarea unui loc de muncă. Nu e exclus ca acestea să primească o ofertă de nerefuzat, însă tot e bine să analizeze bine toate opţiunile pe care le au. Nativele care dau semne de nemulţumire la serviciu se vor purta destul de urât cu colegii şi superiorii. Din această cauză pot pierde şansa de a lucra productiv şi de a evolua profesional.

Citeşte continuarea AICI.