MENIU

Horoscop 7-13 ianuarie. Zodia care strânge un munte de bogății. Atrage norocul, dar și dușmanii

<p>Horoscop 7-13 ianuarie. Zodia care str&acirc;nge un munte de bogății. Atrage norocul, dar și dușmanii</p>

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec

Începi săptămâna cu dreptul, mai ales dacă ai avut grijă ca în acest concediu să îţi reîncarci complet bateriile.

Eşti pus pe fapte mari, în special în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Ai grijă să nu îţi pierzi avântul pe parcurs ce te afunzi în muncă, pentru că astfel ai lăsa rutina să pună stăpânire pe tine. Caută mereu lucruri noi în toate aspectele vieţii tale!

Taur

Nu e de mirare că nu ai poftă să faci nimic în acest început de săptămână, dar ar trebui totuşi să depui ceva efort în acest sens.

La locul de muncă este nevoie de tine şi ai face bine să te faci cât poţi de util. În dragoste nu stai deloc rău, cel mai probabil datorită acelei persoane speciale pe care ai întâlnit-o în vacanţa de sărbători. Nu vor fi evenimente notabile în această perioadă.

Gemeni

Săptămâna aceasta nu va fi deloc rea pentru tine, mai ales pe plan amoros.

Între tine şi o persoană pe care ai întâlnit-o recent se poate lega mai mult decât o prietenie, însă nu trebuie să grăbeşti lucrurile. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, nu ar strica să aloci mai mult timp pentru propria-ţi persoană. Dacă partenerul te sufocă, nu ezita să discuţi deschis cu el aceste lucruri.

Citește continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bani horoscop azi