MENIU

Horoscop 6 aprilie. Bucurie mare pentru o zodie! Mai sperai? În plus, banii pică din cer pentru...

Horoscop 6 aprilie. Bucurie mare pentru o zodie! Mai sperai? În plus, banii pică din cer pentru...

Asteptati-va la o dezamagire din partea unui amic ipocrit. E indicat sa va pastrati sangele rece si sa va acordati in plan personal o mica compensatie.

Berbec – Incercati astazi sa nu va lasati impresionat de orice fleac si sa fiti rabdator. Viata personala va aduce bucurie, relatiile cu cei dragi merg bine si la orizont apre o cunostinta placuta.

Taur – Puteti accepta cu incredere propunerile care vi se fac, astrele spun ca au sanse de succes. Pe zona financiara, veti beneficia de sprijin neconditionat din partea familiei.

Gemeni – Rost de cearta la serviciu, unde mai multi colegi se bat sa-si impuna punctul de vedere. Pastrati-va calmul, caci solutia va veni si nu e cazul sa luati partea nimanui, in mod gratuit.

Rac – Asteptati-va la o dezamagire din partea unui amic ipocrit. E indicat sa va pastrati sangele rece si sa va acordati in plan personal o mica compensatie. Nu se sfarseste lumea cu nimeni!

Leu –  Toate planurile sunt realizabile, dar trebuie sa aveti rabdare si sa investiti in ele efort si dedicatie. Perioada nu este tocmai potrivita pentru calatorii.

Fecioara – Incercati sa fiti mai calculat si mai realist: nu mai faceti promisiuni tuturor, temperati-va entuziasmul, scrie radioconstanta.ro. O sa sfarsiti in haos, depasiti de suprasolicitari.

Balanta – Horoscopul financiar promite achizitii la pret bun, iar cel amoros, multa pasiune. Tendinta de a va neglija usor sarcinile la serviciu e de inteles!

Scorpion – Simtul exagerat al responsabilitatii care va caracterizeaza poate duce la epuizare nervoasa, asa ca renuntati la …perfectiune. In plan fizic, un organ v-ar putea cauza probleme: glanda tiroida, fierea sau ficatul.

Sagetator – Astrele au o recomandare expresa: incercati o reimprospatare psihica si mentala, renuntand la idei fixe, atitudini rigide si pareri invechite. Si, in general, acordati-va mai multa atentie in toate privintele.

Capricorn –  O situatie veche, care nu parea sa se mai sfarseasca, isi va gasi curand solutia. E nevoie insa de rabdare si de o judecata sanatoasa. Caldura partenerului va sustine moralul si va ofera confort.

Varsator – Pericol sa va certati cu sefii, ceea ce nu va fi usor de reparat. Chiar daca va simtiti nedreptatit, exprimati-va punctul de vedere fara a aduce acuzatii directe. Aceasta e o cheie sigura de dialog productiv.

Pesti – Pentru voi, se deschid perspective pentru ascensiunea in cariera. Implinirea lor presupune sa actionati cu incredere si mai ales sa fiti dispus la efort. Daca va iubiti munca, merita!