MENIU

Horoscop 5-11 august. Începutul sfârșitului pentru o zodie. Săraca, nici nu știe ce o așteaptă!

Horoscop 5-11 august. Începutul sfârșitului pentru o zodie. Săraca, nici nu știe ce o așteaptă!

Iată ce vă rezervă astrele pentru această săptămână pe plan financiar și amoros.

Berbec

Este foarte important să găseşti un echilibru în viaţa ta, pentru că în această săptămână ai tendinţa de a te axa doar pe un anumit plan al vieţii tale în defavoarea celorlalte. La capitolul sentimente stai destul de bine şi nu pare că pot apărea probleme pe curând. Cel mai probabil din această cauză există tentaţia de a-ţi canaliza energia către altcvea, ignorându-ţi complet partenerul.

Nu o duci deloc rău cu banii în aceste zile, pentru că se anunţă câştiguri consistente pentru tine. E posibil să primeşti o mărire de salariu sau chiar o moştenire, în cel mai fericit caz. Indiferent de situaţie, cert e că vei da de băut şi, spre deosebire de alte dăţi, nu vei regreta. Să înceapă distracţia!

Taur

Eşti tot mai nemulţumită de viaţa pe care ai ales să o ai alături de partenerul de viaţă şi regreţi pasul pe care l-ai făcut.
Calea pe care mergeţi amândoi e una greşită, şi chiar dacă vă ţineţi de mână, e doar o chestiune de timp. Te simţi captivă în relaţia actuală şi ai face bine să ieşi cumva din această situaţie. E posibil ca însuşi iubitul tău să aibă soluţia bună, însă tu să nu vrei să o accepţi.

Nu te bucuri de o situaţie financiară prea bună în această săptămână, cu toate că ai câştigat mai mult în ultima perioadă. Faptul că ai cheltuit banii fără să gândeşti te aduce în aceste zile într-o situaţie incomodă. E posibil ca cineva să aibă nevoie de ajutorul tău şi să nu i-l poţi oferi, iar atunci vei regreta destul de mult alegerile făcute!

Citește continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop