MENIU

Horoscop 3-9 septembrie. Zodia pentru care viaţa se schimbă radical. Greul abia începe

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec

În această săptămână, persoana iubită îţi va cere să faci mai multe lucruri pentru ea. Nu e de mirare că se încearcă manipularea ta, atât timp cât în ultima perioadă nu ai mai avut timp de nimeni. Cu toate că tehnicile partenerului nu sunt chiar delicate, important e că îţi vei da seama într-un final că trebuie să îţi îndrepţi atenţia mai mult către el. Veţi reuşi să discutaţi productiv astfel încât relaţia dintre voi să nu se răcească.

Vei avea mai mult de muncă în această săptămână, dar asta nu înseamnă că vei câştiga bani în plus. Din păcate, această situaţie te frustrează şi te face să te gândeşti la o schimbare a jobului. Este foarte important să nu te vinzi ieftin şi să acţionezi inteligent în ceea ce priveşte cariera ta. Indiferent cât de multe persoane ar încerca să te împiedice să evoluezi, tu trebuie să ignori tot şi să îţi continui drumul!

Taur

Relaţia ta va trece printr-o etapă de reinventare, iar asta e un lucru bun pentru tine şi partenerul tău de viaţă. Aveţi amândoi nevoie de un impuls pentru a putea trece la pasul următor şi în această săptămână îl veţi găsi. Dacă eşti singură, trebuie să dai dovadă de mai mult curaj şi să flirtezi cu bărbatul de care îţi place, mai ales dacă ai aşteptat până acum să te abordeze el şi nu a făcut-o. Nu te gândi că nu te place, astfel nu vei face altceva decât să îţi iroseşti şansele cu el.

Este o săptămână bună pentru afaceri, fie ele deja existente sau unele în care acum vei face primele demersuri. Ştii să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, drept urmare nu ai cum să nu ai rezultate bune. Încearcă pe cât posibil să faci ceea ce îţi place şi să te axezi pe talentele tale, căci astfel vei putea câştiga bani frumoşi. Ai idei minunate, trebuie doar să le pui în practică!

Citeşte continuarea AICI.


Mai multe articole despre:
horoscop horoscop septembrie