MENIU

Horoscop 25 martie. Banii pică din cer pentru aceste două zodii! Mai sperai la asta? În dragoste...

Horoscop 25 martie. Banii pică din cer pentru aceste două zodii! Mai sperai la asta? În dragoste...

Se intrezaresc rasturnari de situatie in plan profesional. Relatiile cu sefii sau pozitia in cadrul unui grup de lucru se pot reconfigura definitiv.

Berbec – Sunt favorizate demersurile pentru imbunatatirea pozitia sociale si profesionale si imaginea in ochii celorlalti. Relationarea cu persoane deosebite, erudite, va redeschid pofta de lectura, de studio si de documentare.

Taur – O zi delicata la capitolul financiar. Probabil ca veti nevoit sa achitati rapid unele datorii sau, trebuie sa faceti rost de o suma importanta de bani pentru cineva apropiat. Discutiile privitoare la partaje si mosteniri sunt alte subiecte importante de luat in seama.

Gemeni – Apar restrictii in relatia de cuplu, in sensul ca va trebui sa contribuiti cu mai multi bani la cheltuieli comune. Imperativul etapei este adaptarea la nevoile celorlalti.

Rac – O zi cu multe treburi la serviciu, dar si cu dialoguri importante. Ar fi bine sa va stabiliti prioritatile, altfel va veti pierde intr-un labirint de actiuni nesemnificative.

Leu – Concentrati-va pe un hobby si nu va lasati distras de cei care doresc sa va planga pe umar cu problemele lor. Relatiile sentimentale sunt umbrite, iar la capitolul sanatate, ficatul da semne de oboseala.

Fecioara – Casa si familia va solicita mult astazi, asa ca este putin probabil sa va mai puteti ocupa si de altceva. Fii atent si dedicate azi in tot ce tine de segmentul domestic.

Balanta – Dialogul cu persoanele din anturajul apropiat este important, pentru ca se pot lamuri animozitati si chestiuni patrimoniale vechi. Sustineti-va parerile cu dovezi si cu vorbe bine alese, dar potrivite situatiei in care va aflati.

Scorpion – O zi potrivita pentru a rezolva chestiuni financiare, de genul achitarea unor facturi, dar si pentru a face cumparaturi necesare traiului cotidian. Posibile neplaceri pot aparea din partea celor dragi, in sensul ca acestia doresc mai mult sprijin material din partea voastra.

Sagetator – O zi contradictorie din toate punctele de vedere. Acordati importanta semnalelor organismului si evitati spatiile aglomerate si eforturile solicitante.

Capricorn – Aveti nevoie de odihna si prudenta in tot ce intreprindeti. O discutie secreta cu cineva din antuajul profesional developeaza jocurile de culise de la locul de munca.

Varsator – Sunteti in mare in verva si dornic de a relationa cu multa lume. Nu fortati insa nota si tineti cont de limbajul tacut al trupului si al sufletului.

Pesti – Se intrezaresc rasturnari de situatie in plan profesional. Relatiile cu sefii sau pozitia in cadrul unui grup de lucru se pot reconfigura definitiv, scrie radioconstanta.ro. Cineva va va oferi sfaturi deosebite, pentru a trece rezonabil peste provocarile zilei.