MENIU

Horoscop 23 martie. Zi decisivă pentru multe zodii. Vin bani, dar şi probleme! Abia acum începe...

Horoscop 23 martie. Zi decisivă pentru multe zodii. Vin bani, dar şi probleme! Abia acum începe...

Visati cu ochii deschisi la cateva zile in care sa nu aveti nimic de facut. Mai este mult pana la concediu, asa ca incercati sa va concentrati la treaba.

BERBEC – Aveti o clipa de inspiratie si faceti miscarea decisiva intr-o combinatie care va va aduce numai avantaje.

TAUR – Este ziua unui prieten si sunteti in pana de idei in privinta cadoului. Consultati-va cu alti amici si poate, impreuna, o sa gasiti o varianta multumitoare.

GEMENI – Sunteti pregatiti atat sufleteste, cat si psihic pentru un nou inceput. La serviciu se anunta o sedinta destul de importanta si multe se vor rezolva in urma acesteia.

RAC – Fiecare inceput are si un sfarsit, dar voi va agatati nerealist de o relatie moarta. A prelungi artificial ceva, nu inseamna a salva.

LEU – Astazi invatati o lectie foarte importanta. Este vorba de intelegere, compansiune si ajutorul pe care-l datoram celor mai slabi decat noi.

FECIOARA – Exista zile in care nu aveti chef de nimeni. Aceasta este una dintre ele. Preferati sa va izolati si sa stati in liniste deplina, doar voi cu gandurile voastre.

BALANTA – Va doriti sa avansati la locul de munca si incepeti un proiect care ar putea sa va aduca in fata sefilor. Totusi, nu depasiti limitele bunului simt, nu exagerati cu zelul ostentativ.

SCORPION – Vreti sa evadati, fie si doar pret de cateva momente. Ce-ar fi sa inchideti mobilul si sa plecati la o plimbare ? Mai ales una prin magazine se va dovedi extreme de reconfortanta.

SAGETATOR – In graba cu care actionati, va scapa o informatie de la cineva cu functie importanta. Fiti ceva mai calmi pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii.

CAPRICORN – Dati dovada de intelepciune si nu va mai cramponati din orice fleac. Faceti totul cu buna credinta si rezultatele vor fi pe masura. Laudele nu vor intarsia nici ele si vor fi sincere.

VARSATOR – Visati cu ochii deschisi la cateva zile in care sa nu aveti nimic de facut. Mai este mult pana la concediu, asa ca incercati sa va concentrati la treaba, scrie radioconstanta.ro.

PESTI – In viata voastra e nevoie de mai mult echilibru. Cand munciti prea mult, cand lasati totul deoparte si leneviti. E cazul sa incercati o linie de mijloc.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi horoscop 23 martie