MENIU

Horoscop 22 martie. Bucurie mare pentru Raci! Mai sperai? În plus, banii pică din cer pentru...

Horoscop 32 martie. Bucurie mare pentru Raci! Mai sperai? În plus, banii pică din cer pentru...

Aveti parte de o mare satisfactie, dupa cateva zile in care nu v-ati putut relaxa. Cativa prieteni va propun o mica escapada la munte si acceptati incantati.

BERBEC – Dimineata va fi lipsita de evenimente notabile, insa pe seara asteaptati-va la o vizita mai deosebita. Veti afla lucruri interesante si mai ales utile.

TAUR – Nu reusiti inca sa rezolvati din gramada de treburi care va asalteaza incontinuu. Asa ca si astazi planurile va sunt date peste cap. Aveati de gand sa plecati in afara orasului, insa nu va mai fi posibil.

GEMENI – Aveti de luat o decizie. Cantariti foarte bine variantele pe care le aveti la indemana pentru ceea ce o sa faceti. Abia dupa ce sunteti 100% siguri luati o decizie definitiva.

RAC – Ziua va fi una buna din punct de vedere profesional, dar si mai buna din punct de vedere personal. Familia si prietenii va vor vizita si o sa petreceti impreuna clipe pline de caldura.

LEU – Ar fi o idee buna sa petreceti mai mult timp cu partenerul de viata pentru ca in ultima vreme ati fost mai atenti la colegii de birou decat la el.

FECIOARA – Astazi ar fi indicat sa luati legatura doar cu persoane dragi, alaturi de care va place sa petreceti timpul. Curand va trebui sa faceti un drum in afara orasului, sau la cineva care sta departe de voi.

BALANTA – Apar deplasari in scop profesional. Cu toate acestea, veti petrece mai mult timp decat de obicei, cu familia.

SCORPION – Aveti multa energie si pentru a o consuma va trebui sa faceti mai multa activitate fizica decat de obicei. O plimbare prin parc, sau putina alergare va va face sa va simtiti excelent.

SAGETATOR – Simtiti nevoia de mai multa liniste in viata voastra si pentru asta trebuie sa va calmati si sa nu mai puneti toate lucrurile marunte la suflet.

CAPRICORN – Sfaturile unui apropiat va vor prinde foarte bine, dar doar daca le urmati asa cum trebuie. Va aflati in fata unei situatii complicate, dar care, cu putina rabdare, se va rezolva.

VARSATOR – Aveti parte de o mare satisfactie, dupa cateva zile in care nu v-ati putut relaxa. Cativa prieteni va propun o mica escapada la munte si acceptati incantati, scrie radioconstanta.ro.

PESTI – Laudele si admiratia voastra fata de cineva starneste mici discutii in viata de cuplu. Discutati calmi si o sa vedeti ca e vorba doar de o neintelegere.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 22 martie