MENIU

HOROSCOP 21 martie 2018: Zodiile care vor întâmpina dificultăți financiare

HOROSCOP 17 martie 2018

HOROSCOP 21 martie 2018: Opoziția Luna-Jupiter poate să inducă o stare de agitație și să diminueze șansele de reusită în afaceri. De asemenea, multe zodii vor întâmpina dificultăți financiare. Iată care sunt acestea!

HOROSCOP 21 martie 2018: BERBEC

Se pare că în această zi vei fi foarte agitat și nervos din cauza unor dificultăți financiare. Păstrează-ți calmul deoarece riști să ai probleme la locul de muncă sau în relațiile cu partenerii de afaceri.

HOROSCOP 21 martie 2018: TAUR

În prima parte a zilei s-ar putea ca relațiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitație pe care o resimți. Dacă te gândești să faci investiții pe termen lung, este recomandat să mai aștepți o vreme, pentru că ziua de astăzi nu își este favorabilă din acest punct de vedere.

HOROSCOP 21 martie 2018: GEMENI

În prima parte a zilei este posibil să faci o călătorie în interes profesional sau de afaceri, anunțată în ultima clipă. S-ar putea ca situația financiară să te nemulțumească, dar nu este cazul să te îngrijorezi deoarece în scurt timp vei putea obține un ajutor material de la o persoană apropiată. 

HOROSCOP 21 martie 2018: RAC

În prima parte a zilei s-ar putea să fi nevoit să îți modifici programul din cauza unor probleme familiale. Evită speculațiile!

HOROSCOP 21 martie 2018: LEU

La locul de muncă, ar fi bine să amâni discuțiile și negocierile pe teme financiare. Este recomandat să te limitezi la activitățile de rutină. În a doua parte a zilei ai șansa de a te relaxa în compania unor persoane apropiate.

HOROSCOP 21 martie 2018: FECIOARĂ

În prima parte a zilei s-ar putea să primești vești de la o rudă de departe și nu este exclus să pui la cale să o revezi. Evită discuțiile aprinse cu partenerul de viață, pentru că există riscul să se ajungă la ceartă. 

HOROSCOP 21 martie 2018: BALANȚĂ

Astăzi este posibil să nu fi prea inspirat și nici prea comunicativ. Ar fi bine să eviți întâlnirile de afaceri și călătoriile deoarece ești predispus la neatenție și greșeli.

HOROSCOP 21 martie 2018: SCORPION

Se pare că parcurgi o perioadă intensă în plan profesional, dar azi s-ar putea să nu fi în cea mai bună formă. Este recomandat să nu te asumi riscurilor, pentru că șansele de reușită sunt destul de mici. De asemenea, este indicat să-ți stăpânești nervozitatea și să eviți discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei. 

HOROSCOP 21 martie 2018: SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei s-ar putea sa te indispună o veste primită de la o persoană apropiată. Este posibil să fi nevoit să faci o călătorie neplanificată. 

HOROSCOP 21 martie 2018: CAPRICORN

Ai tendința să te implici în mai multe activități în același timp. Stăpânește-ți nerăbdarea, pentru că riști să faci greșeli! În plan financiar, nu este o zi bună pentru speculații sau pentru câștiguri rapide.

HOROSCOP 21 martie 2018: VĂRSĂTOR

În prima parte a zilei s-ar putea să fi indispus din cauza unor dificultăți fiannciare de moment. Este recomandat să te bazezi pe sprijinul unor persoane apropiate și să asculți sfaturile unei rude mai în vârstă. 

HOROSCOP 21 martie 2018: PEȘTI

S-ar putea să fi tentat să cheltui prea mult sau să cumperi obiecte care nu sunt necesare acum. Ca să eviți o ceartă cu partenerul de viață, ar fi necesar să te consulți înainte de a merge la cumpărături.

sursă: eastrolog.ro