MENIU

HOROSCOP 2016. Zodia care va avea un noroc uriaș în 2016. Schimbări majore pe toate planurile

HOROSCOP 2016. Anul 2016 este un an norocos pentru nativii din zodia Racului. Potrivit astrologilor, Racul trece prin schimbări importante în toate planurile.

HOROSCOP 2016. Stii, deja, că dragostea, cariera şi familia reprezinta cele mai importante aspecte ale vietii tale, iar anul acesta trebuie sa te concentrezi mai mult pe fiecare categorie in parte. Esti mai legat ca niciodata de familie, iar din septembrie apar schimbari majore in acest sector.

HOROSCOP 2016. Sunt sanse sa te muti intr-o alta locuinta, insa aceasta schimbare se va produce doar daca esti capabila sa suporti o anumita zona de nesiguranta. Esti o persoana care cauta stabilitate, dar anul acesta incepi sa te intrebi daca nu cumva esti prea precauta si ratezi momente importante in viata. O schimbare majora, care te va speria la inceput, se va dovedi minunata!

HOROSCOP 2016. Iar asta iti va aduce multe reusite. Ianuarie este o luna potrivita sa ceri imprumuturi sau sa aplici pentru burse. In septembrie este indicat sa fii mai precauta cu banii si sa incepi sa economisesti. Nu vei avea probleme sa iti platesti facturile, insa este important sa fii constienta ca lucrurile se pot schimba de la o zi la alta si este bine sa ai un plan de rezerva.

HOROSCOP 2016. Pana in septembrie absorbi foarte usor noi informatii. Datorita lui Jupiter devii si mai extrovertita, te conectezi mai usor cu oamenii din jurul tau, iar calitatile de negociator se imbunatatesc. In 2016 vei cunoaste oameni noi, care iti vor pune amprenta in viata ta.

HOROSCOP 2016. Dragostea este, de asemenea, foarte importanta pentru tine in anul care urmeaza. Partenerul de viata te asculta cu mai mult interes si vrea sa te faca fericita. Vei fi prioritatea lui, bucura-te de asta! Racii care sunt singuri vor avea si ei parte de noroc in relatii. Este, cel mai probabil, anul in care isi vor cunoaste cu adevarat jumatatea, chiar daca nu isi dau seama din prima.

HOROSCOP 2016. In rest, anul 2016 aduce multe surprize si oportunitati care te vor ajuta sa avansezi. Daca este nevoie, fa-ti aliati care sa te ajute sa ajungi acolo unde vrei. Vei avea parte de o primavara interesanta si plina de lucruri bune. Casa Relatiilor va fi, in continuare, marcata de Pluto, planeta care te va influenta in majoritatea timpului. Pluto este o planeta perfectionista, care te face sa cauti absolutul si sa lasi in viata ta doar oamenii autentici. Cele mai romantice luni vor fi iunie, iulie si noiembrie. Tensiunile vor aparea in dragoste in special primavara, apoi in august si in octombrie. Noiembrie si decembrie vor fi luni pospere pentru casa si familie.

sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
zodie Noroc rac nativi HOROSCOP 2016.