MENIU

Horoscop 2016. Ce zodii au cele mai mari şanse să câştige la loto septembrie

O eclipsă de Soare și una de Lună, trecerea lui Jupiter din Fecioară în Balanță și încheierea completă a ciclului retrogradării lui Marte, în timp ce retrogradarea lui Mercur este în plină derulare: septembrie 2016 se anunță a fi o lună cu evenimente importante, întâmplări neașteptate și schimbări de macaz.

Taur

Pe 9 septembrie 2016 Jupiter pășește în casa muncii Taurului, unde va sta până în octombrie 2017, asigurându-ți treisprezece luni de satisfacții și realizări. Cu Jupiter în casa muncii, îți poți găsi jobul dorit, poți găsi un al doilea job sau te poți extinde în cel existent. Jupiter îți aduce un volum mare de lucru, dar îți dă putere să-l gestionezi și te face să muncești cu plăcere. În plus, îți va recompensa generos efortul depus.

În septembrie 2016, casa muncii Taurului este blagoslovită și de prezența lui Venus, așa că lucrurile ar trebui să meargă ca pe roate. În ceea ce privește finanțele, la finele lunii septembrie 2016 se încheie o perioadă care pentru Tauri a însemnat presiune, obligații mărite sau complicații. Până atunci, însă, mai ai ceva de tras, așa că este recomandat să ai grijă de bani.

Fecioară

Vestea bună a lunii este că Jupiter, Marele Benefic, intră pe 9 septembrie 2016 în casa banilor Fecioarei, promițând un an și mai bine de prosperitate. Șansa financiară se poate materializa în avanpremieră chiar din septembrie 2016, când Venus, Mica Benefică, se află și ea în casa banilor Fecioarei. Cu Soarele în zodia Fecioarei, te impui cu ușurință, ieși în evidentă, strălucești. Statutul social este important și tinde să se amelioreze sau să se consolideze.

Tot în Fecioară se află și Mercur, stăpânul casei carierei Fecioarei, atestând importanța profesiei în această perioadă. Dar Mercur este retrograd, ceea ce înseamnă că pot interveni unele dificultăți, reorganizări, reorientări. Cariera cere să fie supusă unei (re)evaluări atente.

Balanţă

Fiindcă pe 9 septembrie 2016 Jupiter intră în Balanță, pășești într-una dintre cele mai înfloritoare perioade, care va dura până la 10 octombrie 2017. Cu Jupiter alături, prinzi aripi, îți crește încrederea și vezi lucrurile la scară mare. Ai curajul să inițiezi proiecte care altă dată ți se păreau prea îndrăznețe, simți nevoia să te extinzi, să faci lucruri deosebite.

Jupiter îți aduce șansă, așa că intervalul septembrie 2016 - octombrie 2017 va fi bogat în oportunități și realizări. Luna septembrie 2016 este norocoasă și grație prezenței în Balanță a lui Venus, alături de Jupiter. Ambele planete sunt aducătoare de bani, iar Venus promite reușită în colaborări și contracte. Eclipsa de Lună din 16 septembrie 2016 anunță o surpriză sau o schimbare de situație în plan profesional.

Capricorn

Deschide șampania! Pe 9 septembrie 2016 Jupiter, Marele Benefic, pășește glorios în casa carierei Capricornului. Urmează un an și o lună de oportunități și realizări. Cu Jupiter în casa carierei, ți se deschid noi orizonturi, apar posibilități de a te extinde, de a avansa, de a-ți îmbunătăți statutul social, de a-ți spori prestigiul și autoritatea. Succesele tale pot să aibă de-a face cu străinii sau cu străinătatea, cu mediul legislativ, cultural sau universitar.

Septembrie 2016 este o lună norocoasă pentru Capricorni în plan profesional fiindcă, lângă Jupiter, în casa carierei Capricornului se află și Venus, Mica Benefică. Relațiile și socializarea sunt benefice carierei, faci o impresie excelentă în public și este posibil să participi la un eveniment oficial. Ultima decadă din septembrie 2016 poate aduce Capricornilor un câștig suplimentar.

Sursa Eastrolog.ro

 

 

 

Mai multe articole despre:
bani horoscop zodii horoscop septembrie horoscop 2016