MENIU

Horoscop 19 august. Săptămâna începe cu certuri. Conflicte la tot pasul

Horoscop 19 august. Săptămâna începe cu certuri. Conflicte la tot pasul

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de luni, 19 august 2019.

BERBEC

Un conflict intre obligatii de cariera si de viata casnica poate aparea azi. Te poti simti lipsit de putere, deci te simti iritat. Incearca sa gandesti clar si sa gasesti o solutie concreta pentru stresul tau, apoi actioneaza. Evita tentatia sa te certi cu altii. Du-te sa faci miscare fizica pe seara, indiferent daca este vorba de mers, alergat, dansat. Important este sa iti elimini astfel frustrarea.

TAUR

Mai mult ca sigur, astazi te vei simti in mod special energic. Dar fii atent la o frustrare sau iritare crescuta care te pot tenta sa te certi cu prieteni, copii sau partener. In zile ca acestea, ai putea face mai multa miscare fizica pentru eliberarea energiei. Aceasta produce endorfine ce depasesc stresul.

GEMENI

Munca suplimentara si stresul rezultant impreuna cu o stare nervoasa iti pot induce o anumite tensiune si durere de cap. Ar fi o idee buna sa iti incepi ziua domolindu-ti propriul ritm si concentrandu-te doar pe sarcinile cele mai presante. Nu iti face griji daca trebuie sa lasi altele pentru mai tarziu. Exista sanse ca altii din jur sa fie implicati in certuri mai aprinse. Daca te bagi, vei fi si mai stresat.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop