MENIU

Horoscop 19 - 25 august. Calmul dinaintea furtunii. Zodia care se lovește de necazuri la tot pasul

Horoscop 19 - 25 august. Calmul dinaintea furtunii. Zodia care se lovește de necazuri la tot pasul

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec

Trebuie să renunţi la alte planuri şi să te concentrezi mai mult pe viaţa ta sentimentală. Relaţia ta de cuplu traversează o perioadă dificilă, în mare parte din cauza partenerului de viaţă, de aceea e necesar să îi fii alături. Dacă eşti singur, e foarte important să te înconjori de oamenii care îţi sunt dragi, ei te vor ajuta să vezi altfel viaţa!

Săptămâna aceasta, ai toate șansele să-ți îmbunătățești situația financiară. Se pare că vei avea parte de oportunități la care alții nu pot decât visa, așadar fă tot posibilul să profiți de ele la maximum. Fie că este vorba despre schimbarea job-ului sau despre o promovare, cert este că te bucuri atât de bani, cât și de faimă!

Taur

Săptămâna aceasta, vei avea parte de lucruri cu totul neobișnuite, pe plan sentimental. Se pare că partenerul tău de viață îți pregătește suprize care mai de care mai inedite. Fie că este vorba despre o cerere în căsătorie sau despre o vacanță spontană, cert este că vei fi mai surprins ca niciodată!

Este o săptămână bună în ceea ce privește banii, mai ales dacă activezi în domeniul bancar sau ești implicat în afaceri. Ți se oferă ocazii de promovare ori proiectele în care ești implicat cunosc rezultate financiare neașteptate. E rost de petrecere!

Citește continuarea pe eva.ro.


Mai multe articole despre:
horoscop