MENIU

Horoscop 18 decembrie. Zodia care șterge cu buretele tot trecutul. Schimbări radicale pe plan amoros

Horoscop 18 decembrie. Zodia care șterge cu buretele tot trecutul. Schimbări radicale pe plan amoros

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 18 decembrie 2023. 

Berbec

Sunteți plini de elan și aveți inițiative inspirate. Puteți avea mari satisfacții pe plan profesional și intelectual dacă dați dovadă de perseverență.

Taur

Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană importantă care vă poate deveni partener de afaceri.

Gemeni

Viața de cuplu e liniștită. Stați de vorbă pe îndelete cu persoana iubită și găsiți soluții la tot ce vă preocupă.

Rac

Aveți parte de o zi extraordinară. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc, iar situația financiară se echilibrează, așa că aveți toate motivele să zâmbiți.

Leu

Partenerul de viață nu are nicio șansă să se plictisească alături de voi. Veți avea parte de multe ocazii de a trăi aventuri romantice.

Fecioară

O zi bună pentru a vă face planuri pe termen lung. Nu vă neglijați familia și încercați să le explicați de ce ați luat anumite decizii.

Balanță

Dispuneți de câteva ore libere și planificați o ieșire în oraș cu cei dragi. Se vor bucura de prezența voastră.

Scorpion

Vă urmați instinctul și o luați pe un alt drum față de cel la care se aștepta toată lumea. Este ceva neobișnuit pentru voi.

Săgetător

Faceți schimbări în program pentru că trebuie să ajungeți în câteva locuri pentru întâlniri care nu erau planificate. Sunteți puțin dați peste cap.

Capricorn

Mulți oameni depind de voi și simțiți că responsabilitatea este imensă. De aceea nu faceți nicio mișcare fără să o analizați foarte atent înainte.

Vărsător

Vă întâlniți cu cineva și urmează o discuție lungă și obositoare. Din fericire, rezultatul va fi unul bun pentru voi.

Pești

Astăzi nu aveți de ce să vă faceți probleme financiare. Dispuneți de finanțele necesare pentru a face exact ceea ce vă doriți.

Mai multe articole despre:
horoscop luni 18 decembrie