MENIU

Horoscop 14-20 mai. Zodia care are cel mai mult de suferit. Nimeni nu-i va sta alături

Horoscop 14-20 mai. Zodia care are cel mai mult de suferit. Nimeni nu-i va sta alături

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec

E posibil ca în această săptămână să fii mai geloasă decât în mod obişnuit. Din păcate pentru partenerul tău, acesta va trebui să îţi suporte nemulţumirile şi reproşurile de dimineaţă până seară. Faptul că îl supui la atât stres fără vreun motiv concret îl va duce la culmea disperării, în cele din urmă. Încearcă să îţi dai seama că exagerezi cât încă totul nu degenerează într-un scandal.

Se anunţă o săptămână roditoare pentru tine pe plan financiar. Mai mult decât oricând, acum ai ocazia de a-ţi rotunji veniturile şi câştigurile. Pentru asta trebuie doar să fii atentă la oportunităţile care apar în jur şi să nu le laşi să-ţi scape. Eşti o persoană foarte muncitoare şi tot ceea ce obţii e prin propriul merit.

Taur

Este o săptămână bună pentru nativele singure, pentru că astrele le călăuzesc paşii spre cunoaşterea unor persoane noi. Sfatul lor pentru acestea este să lase barierele jos şi să îşi arate disponibilitatea. Nativele implicate într-o relaţie au nevoie de mai mult suport din partea partenerului de viaţă, care în ultima perioadă se concentrează pe cu totul altceva.

Încearcă pe cât posibil să câştigi mai mulţi bani, pentru că astrele sunt de partea ta şi îţi scot în cale numeroase oportunităţi financiare. Dacă ai o pasiune de care te ocupi cu regularitate, acum este momentul să faci bani din ea. Dă dovadă de mai mult curaj şi vei avea succes în tot ce îţi propui.

Citeşte continuarea pe eva.ro.