MENIU

HOROSCOP 13 august 2017. Zi cu schimbări majore pentru mai multe zodii

HOROSCOP 13 AUGUST 2017. Trigonul Soarelui cu Saturn aduce reușite în afaceri și favorizează contractele serioase și înțelegerile solide. În general, permite o abordare mai temeinică a problemelor din orice domeniu. Pe plan sentimental se manifestă mai multă stabilitate, deci riscul de conflicte este mai mic decât în alte zile.

HOROSCOP 13 AUGUST 2017

Berbec

În prima parte a zilei sunt șanse să faceți o călătorie în interes personal, prilej cu care vă apropiați mai mult de persoana iubită. Este posibil să faceți cunoștință cu o persoană cu autoritate care vă poate ajută în plan profesional sau în afaceri. Cu calm și cu răbdare, puteți avea succes atât pe plan financiar, cât și sentimental.

Taur

O persoană apropiată v-ar putea propune să vă asociați într-o afacere. Este recomandabil să analizați cu atenție toate aspectele propunerii și să nu vă grăbiți să luați o decizie. Este o zi bună pentru negocieri. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiți invitat la o întrunire. Ar fi bine să nu vă eschivați, pentru că sunt șanse să faceți cunoștință cu persoane interesante, cu care ați putea colabora în viitor. Vă sfătuim să fiți cumpătat, fiindcă sunteți predispus la probleme digestive.

Gemeni

Dacă vă pregătiți să începeți o activitate nouă în plan profesional sau în afaceri, astrologii vă recomandă să o amânați, fiindcă riscați să faceți greșeli din cauza nerăbdării. Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu cu cei din jur, fiindcă este posibil să degenereze foarte ușor în certuri. Nu se întrevăd probleme în plan sentimental, iar în familie este favorizată colaborarea cu copiii și tinerii.

Rac

Este posibil să survină evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbați complet programul pentru azi. Nu este exclus să aveți o întâlnire neplanificată dar foarte plăcută cu un prieten vechi. Cu această ocazie sunt șanse să aflați câteva informații utile în plan profesional sau în afaceri. A doua parte a zilei este favorabilă vieții de familie și activităților casnice.

Leu

Un proiect ambițios pe care îl pregătiți de ceva timp ar putea face azi un mare pas înainte. Este o zi favorabilă negocierilor și planurilor pe termen lung. În relațiile cu partenerul de viață nu se întrevăd probleme deosebite. O persoană mai în vârstă din familie ar putea avea nevoie de ajutorul sau sfatul dumneavoastră.

Fecioară

Aveți șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin și în afaceri, dar astrologii vă recomandă să nu va ocupați de mai multe treburi în același timp. Este o zi favorabilă planurilor de viitor pentru activitatea profesională și pentru viața de familie. Puteți să contați pe sprijinul unei persoane cu autoritate. Ar fi bine să țineți cont și de dorințele partenerului de viață.

Balanță 

S-ar putea să fiți nevoit să vă schimbați programul pe neașteptate. Nu este cazul să vă indispuneți, pentru că schimbarea pare să vă avantajeze. După-amiază este posibil să fiți invitat la o întrunire, unde sunt șanse să faceți cunoștință cu o persoană deosebită. Nu este exclus să descoperiți că aveți multe în comun. Puteți să vă bazați pe intuiție.

Scorpion

Se pare că sunteți într-o formă intelectuală foarte bună și vă gândiți la un proiect profesional sau de afaceri care vă tentează de mult timp. În a doua parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea propune un nou loc de muncă sau o colaborare. Vă recomandăm să analizați cu atenție toate detaliie ofertei înainte de a lua o decizie. Ar fi bine să vă consultați și cu familia.

Săgetător

Este posibil să începeți o activitate care vă poate aduce satisfacții mari din punct de vedere financiar. Toate planurile pe care le faceți azi au șanse mari să se realizeze. Vă recomandăm să fiți cât mai înțelegător, pentru a evita tensionarea relațiilor cu familia și cu prietenii. Astăzi speculațiile de orice fel sunt contraindicate.

Capricorn

La o întrunire cu persoane apropiate, este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care mai târziu v-ar putea fi de mare ajutor în activitatea profesională sau în afaceri. Puteți realiza tot ce v-ați propus pentru azi, dar vă sfătuim să nu cedați tentației unor chilipiruri sau speculații. În relațiile cu familia și cu partenerul de viață nu se întrevăd probleme deosebite.

Vărsător

Este o zi bună pentru discuții pe teme importante la locul de muncă sau în afaceri. În schimb, nu sunt recomandate întâlnirile cu prietenii. Înainte de amiază s-ar putea să vi se propună o colaborare. Dacă propunerea se dovedește tentantă, vă sfătuim să țineți cont de faptul că negocierile sunt favorizate azi. Relația cu partenerul de viață ar trebui să decurgă foare bine. În a doua parte a zilei aveți ocazia să petreceți momente plăcute împreună și să faceți planuri de viitor.

Pești

Contextul astral al zilei este favorabil afacerilor. Aveți posibilitatea să începeți cu bine o activitate nouă. Ar fi bine să luați în considerare sfaturile unei persoane cu experiență în domeniul dumneavoastră de activitate. Este posibil să faceți o călătorie scurtă în care obțineți satisfacții atât în plan material, cât și în plan sentimental.

Sursă: eastrolog.ro