MENIU

Harta chinezească a feței. Fiecare zonă corespunde unui organ și primele simptome ale unor boli grave se văd aici

Harta chinezească a feței

În China este populară o ramură a medicinei care consideră că fiecare zonă a corpului are o legătură specială cu organele interioare. Această teorie a fost dezvoltată de peste 2.000 de ani și este cunoscută sub numele de "Harta chinezească a feței". Acesta este un instrument de diagnosticare și prevenție, care permite medicilor să identifice primele simptome ale unor boli grave, înainte ca acestea să devină cronice.

Harta chinezească a feței este un mod de a înțelege cum corpul nostru este legat de noi și cum putem întreține sănătatea și starea de bine.

Conform medicilor din Orientul Îndepărtat, faţa omului este un bun indicator de reflectare a bolilor cu care se confruntă corpul nostru.

Fiecare problemă pe care corpul tău o experimentează este transpusă într-o alterare a pielii iar cea mai bună metodă de a inspecta acest lucru este evaluarea feței.

Tehnica chinezească străveche care poate identifica fiecare organ din corp printr-o zonă a feței și fiecare afecțiune a acelor organe este transpusă pe ten prin pori, iritații și roșeli ale pielii.

Frunte: vezica urinară şi intestinul subţire

Cauză: Prea multe grăsimi, ce cauzează o digestie lentă, precum şi mult alcool, zahăr şi de stres.

Cure: Alimente crude, apă, cât mai puţin alcool și somn.

Între sprâncene: ficat

Cauză: trebuie sa mentineti un echilibru între alimentație și odihna, astfel permițându-i stomacului să își recapete puterea. Daca nu faceti aceste lucruri puteti avea probleme de sanatate si chiar afectiuni ale ficatului.

Cure: Alimente sănătoase și proaspete, plimbări în aer liber, exerciții de yoga și meditație.

Arc sprânceană: rinichi

Cauză: Prea mult fumat, alcool, circulaţie proastă.

Cură: Consumaţi multă apă, renunţati la cofeină, băuturi îndulcite şi alcool.

Trei alimente banale ar putea conține paraziți care pot ajunge ușor în creier, provocând infecții parazitare. Experții trag un semnal de alarmă

Nas: inimă

Cauză: Încăperi închise, aerul poluat, circulație proastă. Hipertensiunea arterială poate provoca, de asemenea, multe probleme în acest domeniu la nivelul feței.

Cură: Verificați tensiunea arterială şi nivelul de colesterol. Ceai verde poate ajuta să scapi de toxine.

Partea superioară a obrajilor: plămâni

Cauză: Astm, poluare, fumatul.

Cură: Staţi departe de aerul poluat și fum. Dacă sunteți fumător, lăsați-vă de fumat.

Obraji: plămânii și rinichii

Cauză: Fumatul, stresul și mâncarea proastă, consum excesiv de zahăr.

Cure: Consumaţi hrană proaspătă şi aveţi grijă la machiaj.

Păcăleala „naturalului” de la raft: Majoritatea alimentelor sunt procesate, fie că vorbim de un măr ceruit pentru a străluci mai mult sau de iaurt cu „arome”