MENIU

Harta aluniţelor. Poziţionarea lor pe corp dezvăluie lucruri uimitoare despre tine

Harta alunițelor

În conformitate cu astrologia chineză, poziţionarea aluniţelor pe corp ne permite să aflăm problemele cu care ne confruntăm, starea de spirit, sănătatea şi viitorul.

Această metodă este folosită de chinezi în medicină tradiţională. Astrologii chinezi cred că energia Qi (Chi), este activă în diferite perioade ale vieţii iar vârful acesteia stă într-o alună sănătoasă, scrie secretele.com. În timpul perioadei de adolescenţă numărul de alune creşte, în perioada sarcinii se pot întuneca, iar după 40 de ani, ele pot să dispară încet.

Haideţi să vedem cum poziţionarea alunelor ne dezvăluie problemele cu care ne confruntăm:

Frunte

O aluniţă în mijlocul frunţii subliniază faptul că ai probleme cu autoritatea şi nu eşti de acord cu superiorii sau cu părinţii. Aluniţa de pe părţile laterale ale frunţii este o caracteristică a unei persoane concentrate şi energice.

Sprâncene

O aluniţă ascunsă sub sprâncene, simbolizează prosperitate. Aluniţele "ascunse" sunt un semn de mai mare bogăţie. Dacă aluniţ este deasupra sprâncenei, înseamnă că vei avea un flux constant de bani în viaţă ta.

Pleoape

O aluniţă pe pleoapă simbolizează certuri în familie şi pierdere constanţă de bani. Dacă aluniţa este sub ochi, aceasta evidenţiază faptul că eşti o persoană extrem de sensibilă.

Obraji

Această aluniţă este caracteristică oamenilor singuri şi a celor care cu greu îşi întemeiază o familie. Dacă aluniţa este aproape de nas, asemeni actriţei Marilyn Monroe, acesta poate indica faptul că persoana în cauză este predispusă la accidentări.

Urechi

În astrologia chineză urechile simbolizează caracterul, şi, prin urmare, dacă există o aluniţă pe urechi, atunci vorbim despre o persoană cu o bună reputaţie. Aluniţa din interiorul urechilor înseamnă longevitate, pe partea de sus a urechii - inteligenţă, iar o aluniţă pe ambele urechi este un semn de mare influenţă.

Nas

Aluniţa de pe partea de sus a nasului subliniază probleme în dragoste şi instabilitate, iar o aluniţă pe podul nasului simbolizează probleme de acomodare. Această poate fi şi o caracteristică a oamenilor dependenţi de muncă, de asemenea.

Bărbie

Persoanele care au aluniţe pe barbă, sunt de obicei persoane încăpăţânate şi insistente care au mereu dorinţa de schimbare şi deplasare.

Gură

Dacă aluniţă este poziţionată deasupra buzei de sus, este un simbol al unei vieţi privilegiate în timp ce o aluniţă sub buza inferioară sugerează o viaţă de succes a urmaşilor.

Gât

În conformitate cu astrologia chineză, gâtul face legătură dintre viaţă spirituală şi corp. Aluniţa situată pe gât poate opri fluxul de energie şi poate conduce la dezamăgire. Dacă aluniţa este pe mijlocul gâtului, aceasta indică faptul că eşti o persoană cu un caracter sălbatic, care poate avea o influenţă negativă asupra celor din jur.

Braţe

O aluniţă pe antebraţ este o caracteristică a oamenilor plini de compasiune, iar în cazul în care aluniţa este pe părţile superioare ale braţului înseamnă că eşti o persoană care ştie să facă bani.

Piept

Aluniţele care se regăsesc în zona sânilor sau pieptului simbolizează putere şi o poziţie înaltă în societate sau în profesie. Dacă aluniţa este pe sfârcuri, înseamnă că, copiii dumneavoastră vor avea succes în viaţă.

Abdomen

Aluniţele apropiate de buric indică fericire în viaţă.

Palme

Aluniţele de pe palme sugerează că eşti un om foarte amabil şi ştii să îţi faci plăcută prezenţa oriunde te-ai află.

Spate

Oamenii care au aluniţe pe spate duc, de obicei, sarcinile grele în viaţă lor. Ei muncesc din greu, astfel succesul este ceva inevitabil, dar au nevoie de mai mult timp pentru a-l realiza.

Picioare

Persoanele care au aluniţe pe picioare, sunt persoane cărora le place să experimenteze. În cazul în care aluniţele sunt situate pe partea din spate a picioarelor, ne dezvăluie o persoană activă care îi place foarte mult sportul şi mişcarea. Persoanele care au aluniţe pe genunchi sunt persoane autoritare, cu un caracter puternic şi care ştiu cu adevărat ce vor de la viaţă. Aceste persoane nu au avut niciodată probleme financiare.

Laba piciorului

Persoanele cu aluniţe pe laba piciorului sunt persoane pacifiste care contribuie la crearea unei lumi mai bune. Aceste persoane nu ar face rău nimănui, fiind de o bunătate ieşită din comun.

Mai multe articole despre:
aluniţe medicină chinezească