MENIU

Harry și Meghan își amână luna de miere

Nunta regala 2018

Nunta regală. Prinţul Harry şi Meghan Markle au trecut într-o nouă etapă a vieţii lor - cea de familie - după nunta spectaculoasă care a avut loc la Windsor. Cuplul va trebui să mai aştepte înainte de a pleca în luna de miere, pentru că săptămâna aceasta are de îndeplinit primele angajamente oficiale, după căsătorie.

Nunta regală. Ducele şi ducesa de Sussex vor participa marţi la o petrecere organizată, la palatul Buckingham, de Prinţul Charles, pentru organizaţiile de caritate. Azi, Harry şi Meghan vor reveni la palatul Kensington.

După ceremonia organizată în capela Saint George de la Windsor, Harry şi Meghan şi-au schimbat ţinutele pentru recepţia privată de la casa Frogmore, eveniment la care au ajuns cu un Jaguar electric. Pe plăcuţele de înmatriculare era trecută data căsătoriei.

Harry a renunţat la uniformă pentru un smoking, iar Meghan a purtat o rochie albă, lungă, creată de designerul britanic Stella McCartney, potrivit digi24. Pe degetul Ducesei de Sussex strălucea un inel cu acvamarin, care a aparţinut Prinţesei Diana. E parte din cadoul de nuntă pe care Harry i l-a făcut lui Meghan.

Mai multe articole despre:
nuntă regală