MENIU

Harrison Ford revine in Star Wars: Episode VII. Rol GIGANTIC in cel mai asteptat SF al deceniului

Harrison Ford revine in Star Wars: Episode VII

Celebrul actor Harrison Ford va reveni intr-un rol important in cel de-al VII-lea episod Star Wars, ce va fi lansat pe marile ecrane pe 18 decembrie 2015. Va fi cel mai bun film din serie, cu o poveste si efecte vizuale fara precedent, promit cei de la Disney.

Potrivit  GadgetReport.ro, in noua serie, Harrison Ford va avea un rol “gigantic”, urmand ca “Han Solo” sa fie unul dintre personajele in jurul caruia se va desfasura intreaga actiune a filmului.

 Jurnalistii relateaza ca actorul este asteptat sa se alature in curand echipei de filmari care a inceput deja sa lucreze in studiourile Pinewood Studios  de la periferia Londrei.

 Star Wars: Episode VII  ii va readuce in prim plan pe aproape toti protagonistii seriilor precedente, de la Luke Skywalker la Printesa Leia – roluri ce urmeaza sa fie interpretate de aceiasi actori Mark Hamill si Carrie Fisher.

 In ultimele luni, J.J. Abrams a discutat cu actorii Jesse Plemons, cunoscut pentru rolul din Breaking Bad, Michael B. Jordan, Gary Oldman, Zac Efron, si Saoirse Ronan.

 Producatorii au precizat doar ca filmul va aduce “trei noi personaje alaturi de cele care le cunoastem deja din seriile precedente”.   Printre acestia se afla si un nou personaj negativ – The Inquisitor. Locotenentul lui Darth Vader, acesta va primi misiunea de a vana cavalerii Jedi.

 Potrivit Disney, actiunea din noul episod este plasata cu 30 de ani inainte de “Return of the Jedi”.

 Mai multe amanunte despre noul film si primele clipuri video care prezinta detalii despre cea mai asteptata productie SF vedeti pe GadgetReport.ro

 

Mai multe articole despre:
film lansare Harrison Ford Star Wars: Episode VII