MENIU

Haosul de la Eroilor continuă! Locuitorii din zonă trăiesc umilinţe incredibile

Haosul de la Eroilor continuă cu un nou episod! Lucrările la magistrala 5 ar fi din nou blocate, de data asta după ce galeriile ar fi fost inundate, susţin locatarii. Oficialii Metrorex dau asigurări că nu au existat și nu există probleme în subteran la stația de metrou Eroilor 2. Între timp, oamenii care au fost evacuaţi fără nicio vină se plâng că nu au fost despăgubiţi nici până astăzi de constructor. 

Maria Pandele avea la parterul vilei din Zona Eroilor Sanitari o papetărie. Femeia povesteşte că odată ce a fost evacuată din propria locuinţă, afacerea i s-a dus pe apa sâmbetei. În urma lucrărilor de consolidare a clădirii, aparatele de xerox au fost distruse. 
"Am chemat pe cineva care să o repare ţi a zis că nu se mai poate face nimic , eventual să cumpăra altul nou pentru că o piesă de imagine costă cam 400 de euro, una si sunt patru", spune femeia. 

Acelaşi coşmar îl trăieste Gabriela Rădăuţ. Femeia închiria la parterul vilei trei camere şi primea la finalul lunii 600 de euro. Acum, nimeni nu mai pare interesat să stea la ea. 

"Eu fără această chirie nu pot să trăiesc, am fost la dânşii i-am rugat până când îmi găsesc un chirias să-mi compenseze şi mie o lună, două de chirie. Şi de o lună nu-mi mai răspund la telefon", spune doamna Gabriela. 

Tot în vilă mai este o cismărie şi o croitorie. 


Oamenii spun că ar da constructorul în judecată, dar nu au bani să plătească un avocat. La polul opus, constructorul îi acuză pe oameni că vor să profite de pe urma situaţiei. 


Cât despre lucrările din zonă Eroilor, traficul este şi acum blocat, iar şoseaua o să fie deschisă abia la anul. Metrorex dă însă asigurări că termenele se respectă şi că a fost finalizat tunelul care face legatura între noua magistrala şi cea veche. 

 
Mai multe articole despre:
metrou lucrări video zona eroilor