MENIU

HAOS pe Autostrada Soarelui la revenirea din minivacanța de 1 MAI: Bătaie de joc a Ministerului Transporturilor - 5 ore de calvar - FOTO&VIDEO

Ministerul Transporturilor testează nervii șoferilor. Românii care au petrecut minivacanța de 1 mai la mare, au stat ore întregi, la întoarcere, pe Autostrada Soarelui. Mai ales din cauza lucrărilor. Astfel, drumul din Constanța până în Capitală a ajuns să dureze și 5 ore, când, în mod normal, poate fi făcut în 2 ore și jumătate. 

A fost HAOS pe Autostrada Soarelui pentru românii care s-au întors din minivacanța de 1 mai în ultimele ore.

Șoferii au avut de înfruntat traficul infernal și cozile care s-au întins pe kilometri întregi.

Așa arăta șantierul de la podul peste Brațul Borcea, de pe Autostrada Soarelui.

Zi și noaptea, muncitorii lucrează pe tronsonul de drum, iar circulația a fost restricționată.

Nu a fost singurul tronson trecut prin lucrări. Pe sensul către litoral, partea carosabilă a avut nevoie de reparații.

O coloană impresionantă de mașini era la Fetești, pe A2. Cozile au ajuns până aproape de Cernavodă, pe aproximativ 10 kilometri. La Podul de la Fetești se circulă doar pe pe o singură bandă pentru fiecare direcție, pentru că reparațiile capitale se prelungesc până la începutul lunii iunie.

Cei care au petrecut minivacanța de 1 Mai pe litoral au pierdut astfel ore bune pe Autostrada Soarelui, acolo unde cozile s-au întins pe kilometri întregi.

Totuși, lucrările nu au fost finalizate la timp, iar șoferii au avut de ales între rutele alternative pentru a evita orele interminabile petrecute în trafic. De la Fetești până aproape de Cernavodă, șirul lung de mașini a ajuns să măsoare și 10 kilometri. Sătui să circule bară la bară, mai mulți șoferi au ieșit din mașini, au făcut poze și și-au povestit nemulțumirile pe rețelele sociale.

Cele mai mari cozi s-au format în dreptul staței de taxare Fetești. Acolo au intervenit forțele de ordine care au fluidizat circulația, dar au depistat și șoferi drogați ori băuți.

Coloana de mașini s-a întins pe cel puțin 7 km până în stația de la Fetești, pe sensul Constanța-București.

Aglomerația a început să se formeze luni în jurul prânzului în dreptul stației de taxare Fetești. Iar polițiștii au decis să întrerupă temporar circulația și să-i lase pe șoferii care veneau spre București să circule pe două benzi, pentru că numărul celor care veneau dinspre Litoral era mai mare decât al mașinilor care se îndreptau spre Constanța.