MENIU

Haos la frontierele României, timpii de așteptare la intrare ajung și la 12 ore

Aglomerație în vamă (arhivă)

Este haos la punctele de trecere a frontierei în vămile din România. Pe sensul de intrare în țară, camioanele așteaptă aproape 12 ore în Vama Negru Vodă și între două și trei ore vămile Siret și Calafat.

Duminică dimineață se înregistrează timp mari de trecere a frontierei în Vama Siret, unde șoferii de camion au de așteptat chiar și 16 ore, și la Galați și Isaccea, unde camioanele așteaptă între 5 și 6 ore trecerea în Moldova și Ucraina, potrivit Radio România Actualități.

 

Pe sensul de intrare în țară, camioanele așteaptă aproape 12 ore în Vama Negru Vodă și între două și trei ore vămile Siret și Calafat.

 

Autoritățile anunță că s-au luat măsuri pentru fluidizarea traficului prin punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, în această perioadă în care mulți cetățeni români aflați în state ale Uniunii Europene revin în țară pentru sărbătorile pascale.

 

Circulația autovehiculelor de peste 7,5 tone este oprită pe teritoriul Ungariei, în contextul sărbătoririi Paștelui catolic

 

În acest sfârșit de săptămână, circulația autovehiculelor de peste 7,5 tone este oprită pe teritoriul Ungariei, în contextul sărbătoririi Paștelui catolic, iar tranzitul acestor vehicule va fi restricționat la punctele de trecere a frontierei cu țara vecină, astăzi și mâine, în intervalul orar 7:00 - 23:00.

Mai multe articole despre:
haos vame timp asteptare negru voda siret