MENIU

HALUCINANT: Studenții unei universități din București, îndemnați să NU POARTE mască chiar de un cadru didactic. Reacția reprezentanților instituției

Mască de protecție anti-Covid

La Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din Capitală studenții sunt îndemnați să nu mai poartă măști de protecție. Chiar șeful Catedrei de Fiziologie și Neuroștiințe își îndeamnă studenții să renunțe la mască, pe care o numește "instrument al fricii", relatează Realitatea PLUS.

Profesorul spune că "detectarea schimbărilor de expresii emoționale este crucială pentru comunicarea interumană", subliniind că unul din dezavantajele mari ale purtării obligatorii a mștii de protecție este "în mod cert este diminuarea posibilității de comunicare".

Rectorul a declarat că va purta o declarație serioasă cu prefesorul pentru că nu îi împărtășește punctul de vedere. 

De altfel, profesorul pare să descurajeze și campania națională de vaccinare an ti-Covid, lucru care reiese din postările sale pe o rețea de socializare, în care susține că sunt anumite ingrediente culinare ar putea ajuta organismul în lupta cu virușii. "(...)cu timpul, ajungem la concluzia că a acorda timp hranei materiale și spirituale reprezintă o condiție esențială de sănătate, evoluție și armonie individuală și de comuniune", se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

Mai multe articole despre:
studenti masca de protectie cadru didactic