MENIU

Halucinant! Copil de 2 ani, abandonat în maşină în toiul nopţii, în timp ce MAMA lui făcea ASTA

Halucinant! Copil de 2 ani, abandonat în maşină în toiul nopţii, în timp ce MAMA lui s-a dus să...

Salvarea copilului a venit în momentul în care câţiva trecători au auzit ţipetele sfâşietoare ale copilului închis în maşină chiar de mama sa şi au chemat Poliţia.

La 25 de ani, mama unui băieţel de doar 2 ani a vrut să-şi trăiască viaţa din plin! Aşa că nu a stat pe gânduri când a fost invitată în club de colegii de serviciu...

Chiar dacă era mult după miezul nopţii, aceasta s-a urcat în maşină, şi-a pus băieţelul pe bancheta din spate şi a pornit spre local! Acolo, cum ştia că nu poate intra cu micuţul, l-a încuiat în maşină şi şi-a văzut de ale ei, ignorând plânsetele copilului.

N-a trecut mult şi strigătele copilului au atras câţiva trecători care, când au văzut băiatul închis în maşină, şi-au dat seama ce s-a întâmplat şi au alertat Poliţia.

În scurt timp, oamenii legii au venit şi au deschis maşina. După 20 de minute, a ieşit şi mama copilului din club. Când au văzut-o, oamenii au sărit să o bată, revoltaţi de gestul femeii. Unul dintre aceştia a început să lovească maşina cu picioarele, avariind-o destul de rău.

După ce a fost amendată, tânăra şi-a luat copilul, s-a urcat în maşină şi a plecat acasă.