MENIU

Halucinant! Clotilde dă vina pe Ciolacu după ce a fost trimisă în judecată că și-a mărit singură salariul

Halucinant! Clotilde dă vina pe Ciolacu după ce a fost trimisă în judecată că și-a mărit singură salariul

Clotilde Armand dă vina pe Marcel Ciolacu după ce a fost trimisă în judecată pentru că și-a mărit singură salariul.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată în dosarul în care e acuzată că s-a numit singură manager într-un proiect cu fonduri europene. Dosarul a fost deschis, după ce Agenția Națională de Integritate a reclamat-o că s-ar fi folosit de funcție pentru a obține venituri printr-un proiect european.

„În urmă cu câteva ore mi-am anunțat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 și mi-am depus la Biroul Electoral candidatura. I-am transmis lui Ciolacu că Alianța Dreapta Unită o să-l trimită înapoi la covrigăria lui. La 2 ore după am aflat de la televizor că am fost trimisă în judecată pentru că am implementat un program anticorupție în administrația locală.

Un caz penibil, deschis la plângerea lui Dan Tudorache, cu acuzații ridicole, în care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro. Un dosar în care Marcel Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze, ca să nu mai zic actualul premier atacă independența Justiției la fiecare apariție publică, iar Alina Gorghiu a ajuns unealta PSD în demolarea Justiției. Abia așteptam ca întregul dosar să ajungă în instanță să demontez toată aceasta făcătură”, a transmis Clotilde Armand.
Mai multe articole despre:
clotilde armand ciolacu judecata