MENIU

HALUCINANT. Ce-a descoperit, în BOMBOANELE de CIOCOLATĂ, o femeie care le-a cumpărat pentru nepoţi

Ce a descoperit o femeie în bomboanele de ciocolată cumpărate pentru nepoţi

A vrut să le facă un cadou nepoţilor, dar nu se aştepta ca darul să fie o surpriză neplăcută! O femeie a plecat la nepoţi în Italia şi le-a cumpărat bomboane de la Chişinău. Dulciurile erau însă pline de viermi. După aproape o săptămână, bomboanele respective erau încă la vânzare, scrie ştiri.tvr.ro.

Acum o săptămână, femeia a făcut cumpărături la un market din Chişinău. A cumpărat şi bomboane să le ducă nepoţilor care locuiesc în Italia. Era cadoul de Crăciun pentru ei, doar că a fost urmărită de ghinion. Când a vrut să le împartă copiilor, nora acesteia a găsit viermi în bomboane.

Echipa televiziunii române a mers în acelaşi magazin să cumpere aceleaşi bomboane. Culmea, şi după o săptămână, dulciurile erau vândute cumpărătorilor. Fiecare bomboană era plină de viermi.

Am încercat să aflăm explicaţia administratorilor. Pentru început ne-au reproşat că nu sunt bomboanele din magazinul lor, ca mai apoi să dea vină pe producător. Ne-au arătat şi un document în care este indicată data primirii. De aici reiese că bomboanele cu viermi sunt proaspete de 10 zile.