MENIU

Gușă: Voiculescu găurește barca PSD-PNL! Piedone candidat PPUSL la primăria București. #PrăbușireaPSD-PNL

Gușă: Voiculescu găurește barca PSD-PNL!

Noul val de schimbări politice în România a adus cu sine surprize și alianțe neașteptate în peisajul politic. De aceea, analistul politic Cozmin Gușă aduce în atenția publică o nouă perspectivă asupra relației fragile dintre PSD și PNL.

 Din surse sigure am aflat că mâine va fi anunțată candidatura lui Piedone la PMB din partea PPUSL, Dan Voiculescu răspunzând în acest fel refuzului PSD-PNL de a-i pune oamenii pe liste, lucru de care v-am anunțat joi. Pe lângă Piedone, vor mai fi candidați fostul pedelist Liviu Negoiță la Sectorul 1, fostul penelisto-pesedist Cristian Popescu la Sectorul 2 și, bineînțeles fiul lui Piedone la Sectorul 5.
Cumetria Voiculescu-Piedone va fi completată și de candidatura fetei lui Piedone pe loc eligibil la europarlamentare din partea PPUSL, în condițiile în care pe listă va fi prezent și tatăl său, ca să împingă electoral, iar acest lucru va fi posibil prin noua prevedere impusă de Guvern.
Lupta la București devine complicată și prin prisma faptului că, dacă Ciolacu și Ciucă vor merge pe candidat comun altul decât Gabi Firea, aceasta își va anunța candidatura ca independentă. Și uite așa, marea coaliție moșită de Iohannis și Bruxelles, cu candidaturi și liste comune între PSD și PNL, apare acum cu șansa a treia sau chiar a patra la alegerile din București!

La așa lideri, consilieri și strategi, așa perspective! #PrăbușireaPSD-PNL

Cozmin Gușă: Se reactivează Consiliul NATO-Rusia! Viitorul șef al alianței va coordona negocierile de pace, dar acesta nu va fi Rutte sau Iohannis, românul e folosit doar pe post de berbece

Mai multe articole despre:
pnl psd cozmin gusa piedone pmb dan voiculescu