MENIU

Gușă: "Ambițiile doamnei Dăncilă sunt inclusiv de prezidențiabil. Acesta e pronosticul meu"

Foto: Cristian Otopeanu

Consultantul politic Cozmin Gușă a pronosticat faptul că premierul Viorica Dăncilă, proaspăt aleasă și președinte PSD, va candida la alegerile prezidențiale care vor avea loc la finalul acestui an.

"De la Congresul PSD, nu mai poate fi remarcata decat declaratia data de Viorica Vasilica lui Denise Rifai, in emisiune. Care inseamna mult mai mult decat ca este masurata ca lider politic.

Faptul ca este masurata si ca astazi s-a suit pe calul numit PSD ne arata ca ambitiile doamnei Dancila sunt inclusiv de prezidentiabil si asta o va face in baza unor analize si a unui nou Congres. Nu am nicio indoiala.

Viorica Vasilica Dancila este mult mai stapana si mai bine asistata decat credem noi. Va sti sa duca acest joc in asa fel incat ceilalti candidati la prezidentiale sa para mult mai putin importanti si de sprijinit decat dansa. Acesta este pronosticul meu, sa vedem daca gresesc sau nu. La sfarsitul lui iulie sau la inceputul lui august vom vedea", a explicat Gușă la Realitatea TV.

 

Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD cu 2828 de voturi, fiind urmată de Liviu Pleşoianu cu 715 voturi. Eugen Teodorovici a devenit preşedinte executiv, iar Mihai Fifor - secretar general. Viorica Dăncilă este prima femeie care devine preşedinte al PSD.

Pentru funcţia de preşedinte al partidului au candidat:

Viorica Dăncilă - 2828 de voturi

Liviu Pleşoianu - 715 voturi

Şerban Nicolae - 375 voturi

Ecaterina Andronescu - 50 voturi