MENIU

Gușă, despre Victor Ponta: ”Ponta nu e prizabil în PSD”

Cozmin Gușă, invitat la emisiunea ”Legile Puterii” a analizat ce se va întâmpla după alegerile Europarlamentare cu Victor Ponta și cu Pro România. 

Întrebat dacă Victor Ponta ar avea șanse să revigoreze imaginea guvernului și o șansă spre un nou partid de stânga cât de cât credibil în clasa politică românească, consultantul politic Cozmin Gușă a raspuns: 

”NU. În primul rând Victor Ponta a făcut un scor slab. Față de potențialul pe care acel partid de stânga, cu o guvernare atât de proastă, cu un PSD atât de îngălat condus de Dragnea și guvernarea de Viorica vasilica, l-ar fi avut. Ponta a făcut un scor slab. Cu un fost prim-ministru ca Tudose, cu un aproximativ fost prim-ministru ca Sorin Cîmpeanu, dar cu o imagine bună. Victor Ponta nu l-a înfruntat pe Dragnea, când era președintele partidului. Mergea pe la plimbare și asta stătea și așa i-a luat partidul. Ponta nu poate să recupereze în PSD că nu e harnic, și acum este plecat din țară, de ieri. Dă mesaje de acolo, scrie pe Facebook, dar nu e aici să se bată. Victor Ponta a făcut o greșeală majoră înjurând la greu partidul, partidul, nu pe Liviu Dragnea sau pe Viorica Dăncilă, a înjurat la greu partidul care l-a făcut om, care i-a dat postul de ministru, care l-a făcut premier, care l-a făcut mare, care l-a sărbătorit pe stadion, care era sa îl faca și președintele României. Deci el, șanse de a fi acceptat în PSD la vârf nu are. De asta tot inveantează știri de astea, că. Poate l-au sunat o parte care vor să meargă la Pro România.

Ponta nu e prizabil în PSD, în acest moment, mult mai prizabil sunt Mihai Tudose, Nicu Banicioiu, Felix Drache și alții care sunt acolo și au tras în această campanie mult pentru Pro România și care au făcut scoruri mari pe acolo pe unde s-au dus. Victor Ponta nu mai este, de asta a și făcut o declarație în această după-amiază, că în niciun caz nu va merge.  A făcut o organizare proastă și doar prin minune a reușit acest scor de aproape 7 %.

Pro România ar fi avut aceeași soartă pe care i-a dedicat-o Victor Ponta în 2014 când a pierdut în fața lui Iohannis ăentru că a blocat românii din diaspora să voteze. Asta în mintea românilor nu trece. Ponta e sanctionat  ca a blocat votul disporei in 2014. Chestiile astea nu se prescriu în fața românilor. Jumătate din voturile lui Pro România vin de la anti – Dragnea, nu de la alternativa PSD”, a precizat Cozmin Gușă. 

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Cozmin Guşă Pro Romania