MENIU

Groază la Botoşani: şi-a găsit iubita în casă cu un alt bărbat, apoi a fost omorât

O femeie de 33 de ani a fost reţinută, vineri, sub acuzaţia că l-ar fi bătut pe iubitul ei cu pumnii, picioarele şi obiecte de bucătărie, în apartamentul tinerei, închiriat în municipiul Botoşani, după ce acesta a găsit-o în casă cu un alt bărbat.

Surse din rândul anchetatorilor susţin însă că cei doi s-au certat după ce femeia ar fi fost prinsă cu un alt bărbat în casă. La mijloc ar fi fost şi o sumă de bani pe care femeia o datora iubitului ei. Aceasta l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu obiecte de bucătărie, conform Mediafax.

”A avut loc un conflict spontan, din spusele celor prezenţi, adică ale inculpatei şi ale martorului. A fost şi un alt martor acolo. Era vorba de o sumă de bani, împrejurare în care inculpata i-a aplicat câteva lovituri victimei, după care au urmat o serie de lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu obiecte din bucătărie pe care le avea la îndemână, de către femeie, iar când a constat că victima nu mai prezintă semne vitale a sesizat Serviciul de Ambulanţă, însă la sosirea acestora victima era decedată deja. A fost sesizat prin intermediul 112 că într-un apartament este o persoană cu multiple leziuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Femeia a fost reţinută, iar după audieri anchetatorii vor stabili dacă femeia va fi dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe articole despre:
Groază la Botoşani