MENIU

Grevă în primării! Angajații vor salarii mărite și amenință cu blocarea activității în săptămâna alegerilor

Grevă în primării! Angajații vor salarii mărite și amenință cu blocarea activității în săptămâna alegerilor

Grevă de avertisment timp de două ore și revoltă totală in stradă! Angajații a peste 1.200 de primării din comunele din țară si-au blocat, astazi, activitatea. Aceștia amenință cu grevă generală pe data de 3 iunie, dacă nu li se vor majora pana atunci salariile. 

Vorbim de primăriile din comunele din țară. Acolo activitatea va fi bolcată astăzi timp de două ore, între orele 11.00 și 13.00. Prin această grevă de avertisment, angajații vor să atragă atenția asupra problemelor cu care se confruntă.

Aceștia au făcut și nenumărate proteste iar principalele revendicări sunt cele legate de salarizare. Oamenii spun că sunt plătiți la niv elul anului 2021 și că au vrut să marcheze prima zi de campanie electorală prin această grevă de evertisment. 

Dacă Guvernul nu va găsi soluții pentru problemele lor, oamenii spun că vor declanșa și o grevă generală în săptămâna alegerilor. 

Alegeri 2024. S-a dat startul campaniei electorale! Peste 18,96 milioane de români sunt așteptați la vot pe 9 iunie

60.000 de angajați din primării sunt afectați și au anunțat deja alte două proteste. Primul va avea loc între 20 și 22 mai în mai multe orașe din țară, iar cel de-al doilea, în fața Guvernului, pe data de 23 mai. 

Mai multe articole despre:
primarii greva primari angajati salarii marite