MENIU

Grav bolnavă, fetița avea 2 zile de trăit. Nimeni nu se aștepta la ideea incredibilă a tatălui

O fetiță de doi ani a fost diagnosticată cu un cancer agresiv, iar doctorii i-au mai dat doar două zile de viață. Gestul făcut de tatăl ei este cutremurător.

Micuța Poppy-Mai s-a "măritat" cu tatăl ei într-o ceremonie simbolică organizată de familia care a vurt ca fetița de doi ani din Marea Britanie să aibă o nuntă înainte de a muri.

Fata a fost diagnosticată cu cancer și mai are doar câteva zile de trăit, scrie Daily Mail.

PROMOTIE MARE LA eMAG. Consultati ofertele AICI.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, când fetița a început să dea semne de boală: nu mai mânca și era constipată. După două vizite inutile la doctori care i-au prescris laxative, Andy Barnard, mama, a dus-o pe fetiță la un medic mai bun care, în urma analizelor, i-a dat o veste ocantă.

Andy Barnard avea cancer la rinichi. Copilul a început imediat tratamentul și, deși părea că lucrurile merg bine, în scrut timp cancerul i s-a extins la creier.

Când medicii au înțeles că tumoarea este inoperabilă, familia Barnard a decis ă o ia pe fetiță acasă. Și, pentru că și-au promis că îi vor organiza cea mai frumoasă nuntă atunci când va fi mare, părinții au încercat să își țină promisiunea.

Într-o ceremonie tristă, tatăl, un militar al Forțelor Aeriene Britanice, s-a "căsătorit" cu fetița lui.

"Era atât de frumoasă! Dar nimeni nu a putut rosti jurămintele pentru că toată lumea era în lacrimi", a povestit tatăl.

Fetița a stat trează în timpl ceremoniei, dar a adormit mai apoi în brațele tatălui ei.
Fetița își trăiește acum ultimele zile, alături de familie.

Mai multe articole despre:
cancer tumoare